Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.795
- 11.697
- 1.473
Bugün kazanan Galatasaray ve halk olmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marianoya teklifler var bizimkiler 4 milyon euro hayalı kuruyor brezilyadan teklifler 1.5 milyon civarı ama bence teklif 2.5 - 3 milyon olsa satarız diye düşünüyorum. basında linnese 8 milyon euro teklif var filan cıktı yalan teklif var italya liginde 4 milyon euroluk fatih hoca veto etti hem sağ bek hem sol bek oynayan linesi 4milyona satmak saçma olur hoca haklı bence ha teklif artarsa belki linneste gidemelir diye tahmin ediyorum
Off off ne güzel olurEmre Mor+Banega Kap ne gider be bunun üstüne
Dursunun son senesinde Tudor ile yaptığı transferlerin başarısını ve getirisini kabul etmiyorsan tartışmamıza hiç gerek yok. Dediğim gibi genel olarak dursun başarılı demedim, burda puan tablolarını atman komik olmuş o yüzdensen bana dursun'un 2 senelik başkanken kendi yaptığı değil de kendinden önceki yönetimin aldığı adamları satarak bütçe oluşturmasına cevap vermedin ki 1.5 senelik mustafa cengiz yönetimini eleştirdin az önce bu konuda
dursun özbek'in kendi almadığı adamlardan kazandığı bonservislerden bazıları
bruma 15 milyon euro
burak 8 milyon euro
telles 7.5 milyon euro
melo 4 milyon euro
amrabat 3.5 milyon euro
semih 2 milyon euro
dursun özbekin aldığı adamlar ve gittikleri paralardan bazıları
serdar 4.5 > 0
eren 4 > 0
tolga 3 > 0
garry 5.4 > 9,5
ndiaye 7.5>16
ewt biraz da aklımının ermeyeceği gelirlere başarılara göz atalım twitterdan gördüm 2015/2016 ve 2016/2017 yılları rezalet geçmiş doğruluğu var mı acaba bilmiyorum da
Ekli dosyayı görüntüle 50768Ekli dosyayı görüntüle 50767
bu lafları da ben ettim zaten
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndebasın toplantısı düzenledi. Özbek, Florya ve Riva'nındeğerlendirilmesi için çalışmalar yaptıklarını söylerken; "Florya bizeyetmiyor. Buraları geliştirerek orta vadede 500 milyon Dolar gelirelde edeceğiz" dedi.
Zamanında bu forumda bu adam için ölenler vardı. Aynı dursun içinde yanıp tutuşup başkan olsun diye oy verenler vardı. Herkes döndü o yüzden yarin başkan bile olur kimsede ses çıkarmaz emin olabilirsin kardeş.Ahmet Özdogan Tweetlerini gizlemesede keske az dalga gecsek hainle.
hasan şaş'a kalsa transfer yapmicakartik okan+ertugrulu paket yapma vakti geldi. 1.2m euro bedava sayilir bu iki oyuncu icin. genc oyuncular. denemeye deger. emre mor kiralik, luyindama bonservis. 2 orta saha, 1 forvet vs. daha cok transfer olacak.