Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem vicdani hem de hukuksal olarak bu şekilde gitmeleri uygun değildi. Çoğu insan da bu sebepten tavır koydu liselilere karşı. Yani yönetimi desteklemek her hareketlerini doğru bulmaktan ziyade cebren ve hile ile makamlarından edilmesine karşı koydu taraftar. En azından benim durumum bu şekildeydi yoksa eleştirilecek yönleri çok.

Yönetime gelmek istiyorsan girersin seçime, alırsın oyunu, oturursun koltuğa... Bu şekilde adamı seçime bile giremeyecek şekilde sabote etmeye çalışırsan ağzına vururlar böyle...
katılıyorum çok eleştirdim hala eleştiriyorum hocanın başarısına çok sığınıyorlar fakat bu şekilde yönetimden indirmek ahlaksızlık ötesi 6222 çocukluğu

Ortasaha almayacak kadar aptal degillerm niye gaz geldiniz çözemedim ?

Scout boşa mi çalışıyor anlamıyorum ki kardeşim. 1-2 ay olmuş, ndiaye gideceği dünden belli, Selçuk ölmüş, Fernando gitmiş.. Takımda ortasaha adına hiçbir şey yok. Madem o kadar oyuncu takip ediyorsunuz ulan getirsenize barı bir tanesini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şuan nasıl mustafa cengiz ve yönetiminin yanındaysak transfer yapılmazsa yerden yere vururuz

simdiden 5 yeni oyuncu alindi. luyindamanin bonservisi de tamam dersek resmen 6 oyuncu katilmis olacak.

daha en az bir bukadar oyuncu daha alinir. en az 10-11 transferle yeni sezona girme ihtimalimiz yüksek.

PBCxzO.jpg

simdiden 5 yeni oyuncu alindi. luyindamanin bonservisi de tamam dersek resmen 6 oyuncu katilmis olacak.

daha en az bir bukadar oyuncu daha alinir. en az 10-11 transferle yeni sezona girme ihtimalimiz yüksek.

Ertugrul
Okan
Banega
(Genc dos)
(Forvet)

bana yeter gibi

Fernando bildirimi geldiğine göre Emre Mor bildirimi de taraftarın gazını almak için gelir gün içinde.

Simdi bir kez daha helal diyorum hocaya. İlk defa derinligi olan bir kadro ile çalışacak

İşte müthiş mentalite bu... Müthiş transferler yapsınlar yoksa gitsinler... :)
İyi futbol oynasınlar sportif başarı gelsin falan değil yani... Senin istediğin adamlar gelince başarılı gelmeyince başarısız mı oluyorlar şimdi?

Yemin ederim çok komiksiniz...
Boş yapmayalım. Geçen dönem gördük iyi transferler gelmezse avrupada başarı gelmiyor. Takımda fatih hoca varsa iyi transfer = başarı demektir. Eğer hocanın istediklerini almazlarsa başarısızlardır ve giderler bu kadar net fazla anlam yükleme basit bir denklem.

50777
.özelden yollayamadım.6 sene önceki mesajdan @Furkan Korkmaz ve bunların hepsi cezalı. tarkan can tarhan sergen zeren ismini değiştirdiğiniz bu hesap.üyelik değil o.ayrıca son dönemde dedim ya 1 kez,o da bilerek ceza aldıgımda,dayanamdadım foruma yazmak istedim.onu da murhen cezalandırdı sanırım.sonra tekrar üyelik denedim bunun sonrasında ama üye olamadım foruma.ve daha sonra cezam kalktı zaten.dogrular bundan ibaret,üyeliğim oldugunu düşündüğünüz hesaplar varsa buyrun bakalım.hiçbiri bana ait degil,ben rahatım.hatırlayamadıgım da olamaz,varsa da özür dilerim ama yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt