Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık transfer yapın ulaaaa. Banega, Seri, Ben Yadder, Josef ve Dybalayı alin!
lSgreA.jpeg

Ertugrul + Okan paketine ek olarak Mehmet Özcan’ına ekleyip yerli rotasyonunu tamamlayalım.

3 Ortasaha + 1 Forvet almak lazım, Mitro giderse iki tane .. Hadi bakalım süreç yeni başladı bana kalırsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 tane orta saha şart bizim takıma ama koşucu orta sahalar olması gerekiyor, yüksek tempo yapabilen hızlı kontra ataklar yapmamızı sağlayan adamlar lazım

Evet STSL'de çoğu maç düşük tempoda oynandığı için kaliteli ayaklarımız çoğu maçı çözüyor da Avrupa'ya çıktığımız anda rakiplerimizin biraz tempo yaptığı anda kalitesine bakmaksızın hiçbirisine diş geçiremiyoruz

Artık bizimde yüksek tempoda oynayan takımlara diş geçirebilmemiz gerekiyor ...

Sevilla yarın kampa gidiyor, Fernando transferini uzatmadan kampa yetiştirdiler. Dün son dakika geldi, bu sabah adam uçtu gitti :)

Dursunun son senesinde Tudor ile yaptığı transferlerin başarısını ve getirisini kabul etmiyorsan tartışmamıza hiç gerek yok. Dediğim gibi genel olarak dursun başarılı demedim, burda puan tablolarını atman komik olmuş o yüzden

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eğer sen dursunun sayesinde ayakta kaldığımızı ima edersen ben de sana dursun sayesinde yere düştüğümüzü hatırlatırım komik oluyormuş he yaw he asıl geçmişi unutmak komik oluyor

dursun özbek'in ilk 2 senesinde getirdiği hangi oyuncudan kâr ettik bu soru hala yanıtsız cevap vermeyeceğin için tartışma gereksiz aynen

Ona bakarsan hala bu adamın getirdiği topçular ile şampiyon olup bu adamın topçularıni satarak ayakta duruyoruz. Mustafa Cengiz in getirdiği hangi oyuncudan kar ettik?

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bursaspor bizden sadece 1 gol fazla yedi ligde. adamlar gol atamadigi icin düstü. okan ve ertrugrul'u 1.2m almak cok akillica hamle olur. elimizde yedek kaleci ve stoper yok türk olarak.

Hocam Bursa’yı takip ettim desem yalan olur ama;
Okan Kocuk potansiyelli bir kaleci, Ertugrul bizim Ahmet’ten üstün bir stoper.. Maliyetleri 1M tutar bu yonden bakmak lazım. Yerli rotastonu defans ve kalecide malum sıkıntı bizde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu çıkan karardan sonra yönetimin en iyi futbolcuları alarak hocanın ve taraftarın yüzünü güldürecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt