Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kisiye güvenilirmi? Adamlar gecen seneyi 12 milyon karla kapamis (transfer degil). O kadar kar yapan takim bir oyuncuya 1,5 milyon borcu olurmu?

Haberi veren kisi güvenilir bizzat kendim taniyorum. Emre haberini de ilk verenler

Nainggolanin esinde kanser tespit edilmis

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Banega an itibariyle boyle dusunuyor bence.

1 yil daha sevillada kaliyim, ondan sonra zaten bocaya donerim.

O zmaan banega gelmek istiyor haberleri başından beri yalandı. Kim attı bu haberi ilk ortaya

veli yigit denen kolpaci

ama harbiden bundan 3-4 hafta once adam bocaya bille reddeti o dogruydu ve gelmek istiyordu . Ama bizde sicak para olmadigindan ve surec uzadikca herhalde kalmaya tercih etti.

Rodriges için yazdığı entry

''maicon, feghouli, belhanda hatta mariano'nun bile adı devre arası transfer döneminde gidedek diye geçiyor ama bence rodrigues gitmeye en yakın olanlardan. ki daha önce de yazmıştım. 8-10 milyon euro arası bir teklife hemen satarım. ''
13 Aralık 2018 12:52 · gurrpegi

''2018-2019 sezonu ara transfer döneminden önce rodrigues için böyle bir entry (bkz: #2559321) girmiştim. aynı şeyleri fernando için de düşünüyorum.''
6 Haziran 2019 21:48 · gurrpegi

gs sözlükte hesabı olan varsa şu adamı forumumuza davet etsin.

Salzburg, Martin Linnes için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı.(Fanatik)

Bunu da liseliler iyi mamaliyor

50778

Salzburg, Martin Linnes için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı.(Fanatik)
4.5 mil.€ Fernando Reges
8 mil.€ Martin Linnes
13 mil.€ Mbaye Diagne

Bence muazzam satışlar olur bizim için, öncelikle Luyindama'nın bonservisi ve sırasıyla 2 orta saha ve 1 forvet alınır bu para ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt