Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu böyle dediyse çocuğun kariyeri kaydı geçmiş olsun
Mircea Lucescu: "Spartak Moskova, Ianis Hagi transferiyle çok önemli bir oyuncuya sahip olacak. Birkaç yıl sonra, verdikleri paranın çok üzerine kolayca satacaklardır."

YERLI:
•Okan Kocuk
•Ertugrul Ersoy
•Mehmet Özcan-Taylan Antalyalı-Harun Alpsoy

YABANCI:
•Ever Banega
•C. Falcao
•Ortasaha Scout
•Balotelli - Sturridge (Zorlanmalı)
•Forvet Scout
•Guga veyahut es değeri

Hepsinin maaliyeti 20M€ bulmuyor bile. Zor degil aslında bunları yapmak. İş bitirici ve vizyonlu bir transfer komitemiz olsa ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevilla bizi iyi emükledi ama banegayı mesayı vereceğiz deyip fernandoyu aldılar neyse sağlık olsun...

GÜNCEL KADROMUZ:
50782

Ekli dosyalar

• LINEUP111562842266422.webp
    LINEUP111562842266422.webp
    321,1 KB · Görüntüleme: 88
Twitterdd bir kolpaci Linnes seyini salladi ve türk basini onu kopyaladi. Avusturya basinindada, türk basinin göre teklif yapildi diyor.

Salzburg Linnes gibi adami almaz. Yasi cok yüksek onlar icin ve transfer rekorlari 5 milyon. Adamlar gidip 16-18 yasindaki adamlara para harciyor, sonra Leizpige yollamak icin.

Rodriges için yazdığı entry

''maicon, feghouli, belhanda hatta mariano'nun bile adı devre arası transfer döneminde gidedek diye geçiyor ama bence rodrigues gitmeye en yakın olanlardan. ki daha önce de yazmıştım. 8-10 milyon euro arası bir teklife hemen satarım. ''
13 Aralık 2018 12:52 · gurrpegi

''2018-2019 sezonu ara transfer döneminden önce rodrigues için böyle bir entry (bkz: #2559321) girmiştim. aynı şeyleri fernando için de düşünüyorum.''
6 Haziran 2019 21:48 · gurrpegi

gs sözlükte hesabı olan varsa şu adamı forumumuza davet etsin.

Gurrpegi uzun süredir takip ettiğim bir arkadaş çok da sağlam duyumları var pek yazmıyor ama duyumcudan ziyade Ligue 1 ve Ligue2 scoutı..

Benim de net hatırladığım demba ba bize gelecek muhabbeti dönerken bu eleman alakasız bir şekilde ben başakşehire gidecek diye duydum demişti daha medyada haberi bile geçmiyordu ve transfer dediği gibi gerçekleşti... Mesela dün de birden okayla ilgili nabız yoklanıyor gibisinden birşeyler söyledi bugün okay istanbulda haberleri çıktı... Gerçekten güvenilir ve sağlam bir arkadaş

Sıra Sende yönetim. Fernando gitti. Okay ve banega orta sahasını kur. Santrafora. Abubakar yada. Batsuayi benzeri Şampiyonlar Ligi golcüsü al. Yada 3 aydan beri uğraştığın efsanevi ismi destansı transferi bitir. Hazır 9 numara boştayken

Ertuğrul Ersoy mu? Hayırdır ahmet çalık'a küfür etmekten sıkıldınız da yeni yüzler mi arıyorsunuz? Ahmet'den rezil stoper varsa o da bu kazmadır.

Maaliyet acısından gayet uygun transfer değil mi hocam? Semih-Ahmet’ten daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Yerli rotasyonda stoper mevkisi kan ağlıyor zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada ben 31 yaşındaki Fernando'yu gönderip yerine yine 31-32 yaşında bir orta saha alacağımızı hiç zannetmiyorum büyük ihtimalle Banega transferi de gerçekleşmeyeceği için kendimizi genç pek adını sanını duymadığımız orta sahalara alıştıralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt