- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Linnes’e kim 8m verir inanmayın söyle haberlere. 3-4m maks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan iyi bir kaleci değil bursa kasımpaşa maçını izle yeter RenktaşHocam Bursa’yı takip ettim desem yalan olur ama;
Okan Kocuk potansiyelli bir kaleci, Ertugrul bizim Ahmet’ten üstün bir stoper.. Maliyetleri 1M tutar bu yonden bakmak lazım. Yerli rotastonu defans ve kalecide malum sıkıntı bizde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özel mesaja bakar mısın?Maaliyet acısından gayet uygun transfer değil mi hocam? Semih-Ahmet’ten daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Yerli rotasyonda stoper mevkisi kan ağlıyor zaten
aynen kesinlikle biri tecrübeli olmalı.Fernando ve Ndiaye’nin gidişiyle en önemli bölgemizi değiştireceğiz. Genç, dinamik ve istikrarlı 2 orta saha almamız lazım. Biri genç biri tecrübeli tercih edilebilir.
Ve clde elimize verecekler.Bu arada ben 31 yaşındaki Fernando'yu gönderip yerine yine 31-32 yaşında bir orta saha alacağımızı hiç zannetmiyorum büyük ihtimalle Banega transferi de gerçekleşmeyeceği için kendimizi genç pek adını sanını duymadığımız orta sahalara alıştıralım
Hahahahah.eminim yaparlarSıra Sende yönetim. Fernando gitti. Okay ve banega orta sahasını kur. Santrafora. Abubakar yada. Batsuayi benzeri Şampiyonlar Ligi golcüsü al. Yada 3 aydan beri uğraştığın efsanevi ismi destansı transferi bitir. Hazır 9 numara boştayken
Defans iyi gerisi çöpGÜNCEL KADROMUZ:
Ekli dosyayı görüntüle 50782