- 8 Temmuz 2015
- 35.914
- 70.800
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısin Mariano,Fernando gibi adı kalmış şanı gitmiş kağnı gibi adamlar almak lazım yerlerine.
marianodan 1.5m kazansak epey iyi is olur. 3 sag ve 3 sol bek fazla. ömer+mariano+nagatomo gönderilip kaliteli ve uygun yasta 1 sol bek alinmali. 1-2 senelik adamlarla devam edemeyiz artik.Gitmesi gereken adam emekli olan mariano millet linnesi göndermeye çalışıyor
fernando ve mariano varken rezil rüsva olmadik sankiHaklısin Mariano,Fernando gibi adı kalmış şanı gitmiş kağnı gibi adamlar almak lazım yerlerine.
Davet edilse nolacak, 2. entrysinden sonra, kes, uza, ya he he gibi laflarla forumun tartışmayı bilmeyen, yaşı büyük ama zihniyeti ergenler tarafından linç edilecek.. orda kalsın bu kardeş, biz takip ederiz..Rodriges için yazdığı entry
''maicon, feghouli, belhanda hatta mariano'nun bile adı devre arası transfer döneminde gidedek diye geçiyor ama bence rodrigues gitmeye en yakın olanlardan. ki daha önce de yazmıştım. 8-10 milyon euro arası bir teklife hemen satarım. ''
13 Aralık 2018 12:52 · gurrpegi
''2018-2019 sezonu ara transfer döneminden önce rodrigues için böyle bir entry (bkz: #2559321) girmiştim. aynı şeyleri fernando için de düşünüyorum.''
6 Haziran 2019 21:48 · gurrpegi
gs sözlükte hesabı olan varsa şu adamı forumumuza davet etsin.
Fernando'dan sonra yine bir satis yapmaliyiz, Rodop'a gore 5.25m eksideyiz cunku. Satis yapmadan oyuncu alamayiz, ya da Onye ve Ndiaye de oldugu gibi orta sahaya oyuncu kiralayacagiz
Yahu transfer döneminin başında nasıl güzel Hamed Junior Traorè 'nin filan adı geçiyordu inşallah gerçekten planımız böyle gençlere yöneliktir
Haksiz miyim?hala rodop mu ya
Kalecileride iyiydi ama defans rezildi orda kaybettilero değilde empolinin orta shası gerçekten muazzammış ama adamlar düştü bennacer milana gidecek krunic zaten milan kaptı traorede juventus diyorlar
Fernando ve Ndiaye’nin gidişiyle en önemli bölgemizi değiştireceğiz. Genç, dinamik ve istikrarlı 2 orta saha almamız lazım. Biri genç biri tecrübeli tercih edilebilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Semih bu Cuellar ismi için düzgün bir kaynak var mı yoksa söylenti mi öylesine ?Fernando kağnısının yerine cuellar çok iyi olur.