Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin gemileri yaktığı yok. sattıkları oyuncular yerine adamlar alıyorlar. Elif elması ramadani satmış.

Bu cocuk insanlarin fizyolojik olarak yaslandiginin ve ozelliklerinin geriye gittiginin farkinda degil heralde. Bjknin pepeli negredolu quaresmali kadrosuyla cl almasi gerekiyodu bunun mantigiyla adamlar ligde ilk 3e giremedi

Fenerin cezası neden açıklanmıyor? Bilgisi olan var mi? Bu kadar rahat nasıl transfer yapıyorlar?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim beceriksizler ordusu, yurtdisindan transfer yapma imkani yuzde 10% falan. Adamlar surekli ligden aliyorlar, bosuna demiyoruz sportif direktor sart diye.

Ozornwafor kesin gitmedi. Kayseri baskani Ozornwafor'u kiralamak icin Albayrak ile gorustugunu ve Albayrak'in bu konuyu Ozornwafor'un menajeri ile gorusecegini soylemis.

Abdennour transferinden sonra kesinlikle oraya gitmemeli.

shalkeyi bonserviste ikna ederlerse gelir kono,gerçi kayıp 2 sezondur,yanlıs mı biliyorum

biz takıldık gitti da villa denen tenekeye. ramadani ile çalışıyor adamlar. bizim de çalışmamız lazım

simdi gelip ali koçu övme diyenler olacak. övmüyorum sadece bizim yönetimin bağlantısının olmadığını söylüyorum

Yönetim şimdiye kadar yine fiyasko bir transfer sezonu yaşatıyor. Alınan adamlardan hiçbiri transfer başarısı değil. Babel de sağlam para verdik diye geldi ve 32 yaşında iş yapar bence ama o da başarı bir transfer değil. Diğer isimler anadolu topçusu zaten sırf yedeğe alındı. Bu takıma acilen iyi bir türk stoper, 2 tane a kalite orta saha oyuncusu, saglam bir kanat ve hızlı bir forvet şart. 5 transfer yapmalıyız ama alınan isimler seviyesinde olmaz, gecen yıldan güçsüz durumdayız şu an. Şampiyonlar liginde rezil oluruz. Diagne efendi de cebine para konup yollanmali. Belhanda ve mariano da teklif varsa yollanmali.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt