Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su takıma profesyonel transfer komitesi şart oğlu şart. Albayrak veyahut başkanla olacak isler değil bunlar.

2 senedir sampiyon oluyorsun fakat oyuncu satmaya gelince bizden kabızı yok arkadaş. Bağlantı kurmamız lazım böyle gitmez yazık oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz turuc kim alıyorsa alsin bize sakın gelmesin. Bencil ve beyinsiz bir topçu. Ona verilen her paraya Yazik olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz turuc kim alıyorsa alsin bize sakın gelmesin. Bencil ve beyinsiz bir topçu. Ona verilen her paraya Yazik olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız deniz türücün bir ropartajı vardı dün tv de bastan söyleyeyim ben şu kulube karsı sempatim var hiçbir zaman demedim dedi daha önce galatasaylı yakıstırması yapılmıstı ona bir göndermeydi bana göre durup dururken böyle acıklama yapması fenere gidecek bir mesaj gibi geldi bana bilemiyorum yorumum bu

fernando gittikten sonra orta sahaya yatirim yapmak yerine deniz turucu almazlar bence.

biz salak gibi ardayı alıyormusuz kanat fazla oldu diye onyekurudan vazgeciyormusuz sonra fener onyekuruyu kiraliyormusböyle birsey olursa yönetim twitterda küfür manyağı olur:)

onyekuru geçen sene ilk yarıyı 16.kapatmış avrupa kupalarına katılamayan bir kulübe gitmeyi kabul eder mi , peşinde bir dünya takım varken :D

olm bu veli yiğit nasıl sallıyor böyle yaw.

1 fotoğraftan ne sonuçlar çıkardı anasını satıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt