Super menejeri Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley...
ahmet buluta tarık çamdalı ver la lagiya satar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Super menejeri Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley
Ahmet Bulut oley...
banega yeni sözleşme kapmak için bizi kullanıyor herhalde bu olasılık çok yüksek. son yıllarda da böyle çok zaman harcadık sonu aynı bu şekil oldu
bu gelişmeyi çok önce duydum hatta dün bahsettiğim cuma gününe kadar bir yerli transferi bekliyorum paylasımımdaki yerli okan kocuk tu. dün gs forum yonetiminede ismini vermiştim ama yarına kadar bu iş bitmiycek gibi emre moru bile kapa daha bildiremedik çok yavas ilerliyor transfer süreciGalatasaray’a menajerler, Bursaspor’un genç file bekçisi Okan Kocuk’u önerdi. Bursaspor 1.5M Euro isterken, Galatasaray 1M Euro önerdi. (Bursa Yerel Basın)
Bir sportif direktor olsaydi suan, Monchiden izin alip Banegayla 1e1 bir gorusurdu, Galatasaraya anlatirdi, Istanbulu, Sampiyonlar ligi faktorune, Terime anlatirdi.
Ama maalesef bizde Ingilizce bile bilmeyen tir soforu oldugu icin, bunlari yapamiyoruz.
Okadar eminimki eger FB bizim pozisyonunumza olsaydi suan, Comolli ucagi binip Banegayla gorusurdu ve ikna etmeye calisirdi.
olur olmaz o ayri konu ama bu tip adama sart oglu sart
Olar.Sporarena (Hürriyet) Terim Yunus Malliyi ikna etti
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sahtekarlık yapmadiklari surece max 15 anca eder o dort futbolcu,ama adamlarin her tarafi hile,üç kagit
İçi geçmiş ihtiyarlar dansa genç scout transferi gelsin en azından tutmazsa satarız
duyum mu var ?SILAS WAMANGITUKA iyimidir?
Emre Mor'u tam bitmeden sızdırdılar, şimdi bonservis ödeyeceğiz.
Fener en son çok büyük yıldız bir forvet alacakmış. Veli öyle diyor
duyum mu var ?