Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.259
- 5.995
- 1.483
Beyler bu transfer dönemi geçen yazın transfer dönemine ne kadar da benziyor.Alınan çöpleri saymıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lille aldi diyolardi o fiyat + %15 satistan pay ile.yok duyumcu değilim.. internette rastladım şöyle diyor: Le Parisien'e göre; Paris FC'nin yıldızı Silas Wamangituka için Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi gerekiyor.
yok duyumcu değilim.. internette rastladım şöyle diyor: Le Parisien'e göre; Paris FC'nin yıldızı Silas Wamangituka için Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi gerekiyor.
bas al bu cocugu balotelliyede ver imza parası diagne mitroyu postala 2 forvet gerekirse babelde oynar mis gibi 3 golcüyok duyumcu değilim.. internette rastladım şöyle diyor: Le Parisien'e göre; Paris FC'nin yıldızı Silas Wamangituka için Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi gerekiyor.
İsterlerse İbrahimoviç’i alsınlar. Futbolcular feneri yolunacak kaz olarak görüyor artık. Tatil yapıp gidiyorlar. Adamlar hem yatıyor hem de keriz parası yiyorlarkalinici istiyorlar diye haberler çıkmıştı.

fenerin en çok sevdiğim futbolcusu kameni iyi düdüklüyor bunları helal olsunİsterlerse İbrahimoviç’i alsınlar. Futbolcular feneri yolunacak kaz olarak görüyor artık. Tatil yapıp gidiyorlar. Adamlar hem yatıyor hem de keriz parası yiyorlar![]()
5 milyona luyindama
300 bine ozornwafor aldık
toplam 5.3 milyon
4.5 'a fernando gittiyse
800 bin ekside miyiz ffp 'ye göre
bazıları gs artıya geçti diyor
5 milyona luyindama
300 bine ozornwafor aldık
toplam 5.3 milyon
4.5 'a fernando gittiyse
800 bin ekside miyiz ffp 'ye göre
bazıları gs artıya geçti diyor
transfer hakkından bahsediyorum her neyse adıFFP bilançosu ile borçlari karistiriyorsun
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum