Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben oyuncu iyidir kötüdür demiyorum ama al izle.Bu adamda çok farklı değil uçup kaçmıyor ama Westham'ın 45 milyonluk teklifini Valencia'ya gitmek istediği için oyuncu Celta reddediyor.Haber linki ve oyuncunun Uruguay da ki performans videosu altta

Galatasaray bu önemli gelişme sonrasında ön libero transferi için girişimlere hız verdi.

Sarı-Kırmızılılar gözünü Brezilya ekibi Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar'a dikti.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

Agresif ve defansif yönü güçlü bir 6 numara isteyen Fatih Terim'in Kolombiyalı futbolcu çok olumlu bir rapor verdiği öğrenildi. Yönetim de Flamengo'ya 4 milyon Euro teklif etti.

ARADAKİ FARK 3 MİLYON EURO

Brezilya basınına göre Flamengo kapıyı 7 milyon Euro'dan açtı. Kulüpler arasında pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor

ARADAKİ FARK 3 MİLYONMUŞ İNANAYIM MI?

daha geçen gün Galatasaray teklifi 8,5 milyon euroya yükseltti diye haber vardı.. sanırım hepsi uydurma bu haberlerin..

joaquin-zeballos.jpg

tam bir çöp diyebilir miyiz :(
220px-Sardar_Azmoun_in_FC_Zenit%2C_21_February_2019_%28cropped%29.png

Sardar Azmouna acayip benziyor.

menejer ittirmesiyle ölümüne cv kasan ama boşun önde gideni olan Ontivero'yu yalamaktan bitap düşen bir kesim taraftarlarımız şimdi bu genç scouting kardeşimizi beğenmiyor vay be..

Haha 1,5 milyona alsak yine laf edenler olacak %100

Adını ilk defa duydum sikoting böyle yapılır işte

Bu fizikle bu cocugun is yapmamasi imkansiz. Ben güveniyorum bu tarz işlere. Scout scout diye bağırıyordunuz. Bütün dünyanın gözündeki adamlari herkes ister almak. Çapımızın yettigine şükür edicez. Alip yetistirip sattikca daha iyileri biri seçer. Fm den profili bu
SmartSelect_20190711-184408_Samsung%20Internet.webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuya 1 saniye bile izlemeyen adamlar gelmis kotuluyor. Aynisina Marcaoya yaptilar, ve suan Atalanta resmi olarak 10m euro teklif etmis.

Daha 22 yasinda, Burak denen sahtekar kariyerine sonlari dogru duzene sokabildi.

Ha 1,5m euroya alirsin, ve tutmaz. Olabilir, dunyanin sonu degil
Yoo ben 7 dakikasini izledimde yorumumu yaptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt