Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ve Luyi'ye rağmen ben temkinliyim. Bu gözler Carole'ü de gördü neticede. Fos çıkabilir
Biz carole u bile satmis adamiz. 30 35lik adamlar gelip kasalari dolacagina 3 5 bize bisey kazandirsin yeter. Zaten her scout transferine 15 20m gozuyle bakmayin. Adam tutmaz 4 5m luk piyasa yapar yine kârdır. Her aldığı zaman Neymar suarez olan takim yok dünyada

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben artık forvet transferini düşünmüyorum biz her türlü gol atıyoruz zaten. Önemli olab 2 kalşteli orta saha alınması.

Eskiden olsa ben de çöp , bu kim derdim ama son yıllardaki genç transferleri yüzünden heyecanlandım gelsin daha çok böyleleri. 1.5 gibi komik rakama çöp çıksa ne olur, muriqi çöpü 3.5 milyon

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Izlemek lazim beyler diagne de son 1.5 yilda 50’ye yakin gol atti

Ama scout transferi herzaman olumludur benim icin,denemekte fayda var

Biraz arastirmak lazim oyuncuyu oyle video dan falan olmaz

Scout transferinde forumun halleri:

Bruma gelirken: 13 milyona scout transferi mi olur.Bende bulurum onu.Önemli olan ucuza almak.

Marcao gelir: Adam olsaydı Benfica alırdı.4 milyon verdik öküz alırız o parayla.

En son Uruguay'dan adamın adı geçiyor: 1.5 milyonmuş değeri.Bu mu oynayacak bizde. Halısaha gibi yerde maç yapıyor.Çelimsiz vs vs.

Peki şimdi soruyorum Ne tarz adam istiyoruz forum olarak ? Genel kanaat Messi kalitesinde 20 yaşında adamı 1 milyona falan mı almayı umuyorsunuz?

Mesele scout transferi değil, forvet transferi beyler. Bizim forvette risk alma durumumuz yok. Ve 2 tane forvet alamayacağımızı hepimiz biliyoruz.

Fiziği, koşuları ve vuruş kalitesi iyi bence. Ama tabi süper yetenekleri yok. Biz 1.5 teklif ettiysek piyasası yükselir başksnları bile anons etmiş teklifi, hemen vermezler bu çocuğu. Ama iş yapabilir gol vuruş kalitesi iyi söyliyim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt