Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo bi videosunu buldum,kafa vuruslarında cok iyi

Carole'un neyi beğenilmiyor acaba adam geçen sezon Fransa 1.liginde 3 asist yapıp 23 maçta top koşturdu. Sevilla ve Benfica bir şeyler görüp aldı. Zararsız sattık. Ha bir sorunu var bir gözü görmüyormuş ona da skuvad ekibinin yapacağı bir şey yok yani medical parkı sorumlu tutarım!!

Peki denemek icin savurucak paramiz var mi şu zaman da ? Eger varsa neden 1 aydir baneganin pesinden 1 2 milyon euro icin kosturuyoruz ?

Bosa atilmis bir para olmaz

Carole olsun José Rodriguez olsun karli sekilde sattik bu oyunculari

1.5 milyon euro’ya yapilan bir scout transferinden zarar edilecegini inanmiyorum

Kotu de olsa iyi de olsa o para bi sekilde cikiyor

Bu Emre Mor nerde ya en çok istediğim transfer o umarım yatmamıştır bu kadar umutlandıktan sonra

Attualmente è capocannoniere della competizione insieme a Joaquin Zeballos: entrambi ad 11 marcature. Con la nazionale, in attesa della chiamata della selezione maggiore, ha disputato un sudamericano under 17 e vanta 4 gol in 14 presenze. Sarebbe da approfondire e capire la mancata convocazione per il mondiale under 20 che avrà via oggi alle 18.

Alto 166 centimetri e dal corpo esile, ha una grossa pecca: la mancanza di forza fisica. Questo però non gli crea grossi problemi, viste le vaste qualità tecniche a suo favore.

E' un trequartista in grado di giocare anche come esterno, sia a sinistra che a destra. La sua più grande dote è essersi trovato in possesso di un sinistro micidiale ed infallibile. Diversi sono infatti i suoi gol da fuori area e su punizione, dove la percentuale di reti su tentativi è dell'80% circa e, se non segna, il calcio da fermo lo trasforma in un assist per i compagni presenti in area. Affidati a lui anche corner e rigori, ulteriore dimostrazione delle immense qualità balistiche. Agile e veloce, sfrutta anche una buona intelligenza tattica per risultare imprevedibile agli avversari. Giocatore che si può considerare davvero completo, forza fisica a parte, avrebbe le capacità per risultare importante fin da subito anche in un club come il Napoli. Altra buona mossa sarebbe anche quella di fargli fare le cosiddette "ossa" in prestito ad una squadra meno pretenziosa, ma della stessa serie. Questo in modo tale da permettergli un ambientamento ottimale escludendo eccessive pressioni.

A livello mediatico è molto poco sponsorizzato e il suo costo, a dispetto di tutto, non è alto. Per circa 6-7 milioni di euro si potrebbe convincere il Fenix a cederlo, ma se le sue prestazioni dovessero migliorare sempre di più, prima o poi qualcuno se ne accorgerà e prenderlo non sarà più così facile. Il futuro per raggiungere i livelli di connazionali come Cavani e Luis Suarez è tutto dalla sua parte.

Forumdaki ilk günümde 19:05'de Emre Mor KAP bildirimi gelse harika olur açıkçası :cool:

1.77 boyuna rağmen cocuk kafa golü de atiyor. Hayır anlamadığım şey scout scout derken yeni falcao lukaku drogba gibi bişey mi bekliyordunuz? Bekliyorsaniz o adamlari bize yedirmezler. Ama böyle Galatasarayimizi sıçrama olarak gören topçular bize cok lazim. Size serkan çalık müstehak valla

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando gitmiş sevilla'ya sanırım hava alanında görüntüleri vardı ama forumda hiç haber göremedim. Eski miydi o görüntüler kolpa mı yapmışlar. Bütün gün yoktum. Bugün olanları derleyip anlatabilecek var mıdır?

Scout transferleri yapmamız lazım. Denemekten zarar gelmez.

Güney Amerika pazarını sürekli taramalıyız.

Bu kadar gol atan bi forvetle heleki 22 yasinda olan bi fo
Bosa atilmis bir para olmaz

Carole olsun José Rodriguez olsun karli sekilde sattik bu oyunculari

1.5 milyon euro’ya yapilan bir scout transferinden zarar edilecegini inanmiyorum

Kotu de olsa iyi de olsa o para bi sekilde cikiyor
renkdas benim demek istedigim bu ekonomik krizde 1.5m euro yuzunden ilac gibi gelecek transferler iptal oluyorken ne oldugunu bilmedigimiz adama su anda verip riske girmek mantiksiz geldi sadece. Insallah tutar ama sadece videoda izledigim kadari ile yorum yapiyorum oynadigi lig gol atarken karsi tarafin defansi fln cok basit geldi bana. Bide 22 yasindaki futbolcu madem bu kadar gol atiyosa neden sadece biz teklif etmisiz buda düşündürücü :)

@Arda Sadi @Ozan Puki video uruguay 2.liginden, geçen sezondan,inanılmaz kötü bi zeminde oynuyo cocuk ama videoda kafa vuruslarında nasıl yetenekli oldugunu ve fırsatcı biri oldugunu göreceksiniz.

Biz carole u bile satmis adamiz. 30 35lik adamlar gelip kasalari dolacagina 3 5 bize bisey kazandirsin yeter. Zaten her scout transferine 15 20m gozuyle bakmayin. Adam tutmaz 4 5m luk piyasa yapar yine kârdır. Her aldığı zaman Neymar suarez olan takim yok dünyada

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fos çıkan Carole, Jose Rodriguez'den zarar etmediğimizi de not düşelim.
Ben Carole'u satamadık demiyorum. bu çocuğu da satamayız zarar ederiz demiyorum. Carole Troyes'te çok iyiydi, bizde aşı tutmadı ama bir şekilde idare ettik sol bekte. Bu çocuk da olur ya lige alışamaz, bize uyum sağlamaz sıkıntı yaşarız. Zira en kritik 2 mevkiden birine geliyor. Büyük ihtimalle yedek olacak zaten ama olası bir kötü senaryoda yine tek forvete tutunmak zorunda kalabiliriz. Bunu söylemek istedim

Mehmet Emin Uluç: "Eljif Elmas 18 milyon Euro'ya Napoli'ye satıldı.

bunun inandırıcı bir yanı var mı sizce?

Ontiviero gibi olmasinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt