- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ooo bi videosunu buldum,kafa vuruslarında cok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki denemek icin savurucak paramiz var mi şu zaman da ? Eger varsa neden 1 aydir baneganin pesinden 1 2 milyon euro icin kosturuyoruz ?
renkdas benim demek istedigim bu ekonomik krizde 1.5m euro yuzunden ilac gibi gelecek transferler iptal oluyorken ne oldugunu bilmedigimiz adama su anda verip riske girmek mantiksiz geldi sadece. Insallah tutar ama sadece videoda izledigim kadari ile yorum yapiyorum oynadigi lig gol atarken karsi tarafin defansi fln cok basit geldi bana. Bide 22 yasindaki futbolcu madem bu kadar gol atiyosa neden sadece biz teklif etmisiz buda düşündürücüBosa atilmis bir para olmaz
Carole olsun José Rodriguez olsun karli sekilde sattik bu oyunculari
1.5 milyon euro’ya yapilan bir scout transferinden zarar edilecegini inanmiyorum
Kotu de olsa iyi de olsa o para bi sekilde cikiyor
Biz carole u bile satmis adamiz. 30 35lik adamlar gelip kasalari dolacagina 3 5 bize bisey kazandirsin yeter. Zaten her scout transferine 15 20m gozuyle bakmayin. Adam tutmaz 4 5m luk piyasa yapar yine kârdır. Her aldığı zaman Neymar suarez olan takim yok dünyada
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Carole'u satamadık demiyorum. bu çocuğu da satamayız zarar ederiz demiyorum. Carole Troyes'te çok iyiydi, bizde aşı tutmadı ama bir şekilde idare ettik sol bekte. Bu çocuk da olur ya lige alışamaz, bize uyum sağlamaz sıkıntı yaşarız. Zira en kritik 2 mevkiden birine geliyor. Büyük ihtimalle yedek olacak zaten ama olası bir kötü senaryoda yine tek forvete tutunmak zorunda kalabiliriz. Bunu söylemek istedimFos çıkan Carole, Jose Rodriguez'den zarar etmediğimizi de not düşelim.
Hocanın dediği gibi transfer ağızla yapılmıyor. Sen geçmişi çabuk unuttun demekki.Sen hocanın bu adamı as forvet olarak alacağını düşünüyor musun?
o menajer transferiydiOntiviero gibi olmasinda