Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Carole'u satamadık demiyorum. bu çocuğu da satamayız zarar ederiz demiyorum. Carole Troyes'te çok iyiydi, bizde aşı tutmadı ama bir şekilde idare ettik sol bekte. Bu çocuk da olur ya lige alışamaz, bize uyum sağlamaz sıkıntı yaşarız. Zira en kritik 2 mevkiden birine geliyor. Büyük ihtimalle yedek olacak zaten ama olası bir kötü senaryoda yine tek forvete tutunmak zorunda kalabiliriz. Bunu söylemek istedim

Dediğin gibi yedek olarak geliyor. Tutmaz ise Babel'i forvete kaydırabiliriz.

Bide kamera açıları ve saha zemini berbat o kamera açısı ve zeminde messiyi oynatsan o bile sıradan futbolcu gibi gözükür :)

Ben Carole'u satamadık demiyorum. bu çocuğu da satamayız zarar ederiz demiyorum. Carole Troyes'te çok iyiydi, bizde aşı tutmadı ama bir şekilde idare ettik sol bekte. Bu çocuk da olur ya lige alışamaz, bize uyum sağlamaz sıkıntı yaşarız. Zira en kritik 2 mevkiden birine geliyor. Büyük ihtimalle yedek olacak zaten ama olası bir kötü senaryoda yine tek forvete tutunmak zorunda kalabiliriz. Bunu söylemek istedim

Büyük ihtimal kiralanir.

Reuters, Trezeguet'in Kasımpaşalı yöneticilerle görüştüğünü ve takımdan ayrılmak için izin istediğini yazdı. Mısırlı oyuncuya Fenerbahçe ve Aston Villa'nın talip olduğu biliniyor

rodrigez, konop trezege.... fb medyası çoşmuş resmen

Biz simdi YouTube da 5-10 dakikalik goruntulerine bakiyoruz da scout ekibi maclarini izlemistir detayli bir sekilde arastirmistir dogal olarak

Kumas var gibi ama 90 dakikalik bi macini bulmak lazim daha saglikli bir yorum icin

"Yeşil Burun Adalı futbolcunun "Hayat sürprizlerle dolu" şeklindeki mesajını hem İngilizce hem de Türkçe paylaşması, Fenerbahçe'ye transfer olacağının sinyali olarak yorumlandı. "

@Arda Sadi @Ozan Puki video uruguay 2.liginden, geçen sezondan,inanılmaz kötü bi zeminde oynuyo cocuk ama videoda kafa vuruslarında nasıl yetenekli oldugunu ve fırsatcı biri oldugunu göreceksiniz.

Tek vuruş forveti gibi, fiziği çok kolay patates ediliyor, top ayaklarına dolanıyor buradan izlediğim kadarıyla.

Biz simdi YouTube da 5-10 dakikalik goruntulerine bakiyoruz da scout ekibi maclarini izlemistir detayli bir sekilde arastirmistir dogal olarak

Kumas var gibi ama 90 dakikalik bi macini bulmak lazim daha saglikli bir yorum icin
Ya zaten adamlar 2 3 gün izleyip hadi alak lo demiyor. Kim bilir kaç aydir izlenenler arasindandir. Belki de 4. 5. Adaydir fakat digerlerine çok para istemişlerdir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Profesyonel futbolcumuz Fernando Francisco Reges'in transferi konusunda Sevilla Football Club S.A.D. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yusuf Gunay'in oglu Burak Gunay, twitter hesabindan staddan cekilmis kisa bir video paylasti yarim saat once.

Buyuk ihtimalle yeni transfer stadi geziyor. Emre Mor olabilir.

KAP gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt