Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepimizin ölüp bittiği Hector Herrera’nın ilk Porto’ya transfer olduğu topiçi bir okuyun kardeşler. Ben dahil hemen herkes adamla tipinden şeklinden şemalinden yapmadığımız espiri tşk kalmamış. Sonrası malum tabi. Şimdi ben scout transferinin hiç birine tek laf etmem. Gelsin oynasın öyle karar veririm. Okaka gibi bir davara 3 milyon vereceğime gidip böyle adamlara 1.5 veririm daha iyi. Tutarsa yapıştırırsın 20-30’a. Tutmasa en kötü aldığın fiyata yine satarsın.

2.forvet olarak zeballosumuz gelsin,diğeri de chciarito olur insallah ya da eleke

senin o fm görüntüsünden cocugun driplingi iyi görünüyor,topla tekniği de iyi sanırım.ama zemin patates,cocuk iyki sakatlanmamıs
Valla genellikle böyle profilli cocuklar elit kategoriye sicramasa da avrupaya yol alıyor ben hep buna şahit oldum. Profili müthiş olup sicanlar daha cok oluyor. Ben böyle bir ligde böyle değerler verdilerse is yapar diyorum. Genç milli takimlara alinmama konusuna gelirsek cocuk 20sinden sonra açılmış. 20den sonra uruguay onu sadece A takima alir zaten

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scoutlar mutlaka izlemiştir ,kostas yerine 2.forvet olacaktır gelince 1.forvet baba biri olacak o belli

Emre’nin kardeşiymiş
aaffa0b4ba8fafa938bdf75618d9f18b.jpg
51b6662906a2a20fcc8f468037dee74e.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt