Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uruguay liginde juventud 16 takımlı ligde 13.sırada 21 gol atmış,11i' zeballostan gelmiş : )))) juventud gecen sezon 2.ligden 1.lige cıkarken 46 gol atmıs 12 gol ve 2 asist zeballostan gelmiş.

D_NcbIOWkAAl--G.jpg

:ka:

Şu KAP'lar gelse de Vefa Küçük'ün deyimi gibi boşalıp, rahatlasak yahu.

D_NcaFYX4AAQkPh.jpg

İnşallah halef selef olurlar.

U20 Dünya Kupasında izlediğim kadarıyla pek beğenmedim ben Ozornwafor'u fakat bu tarz transferleri sonuna kadar destekliyorum.

Tecrübe kazanması için mutlaka sezonun %70'inde ilk 11 oynayacağı bir takıma kiralanması gerekiyor.

Kayserispor umarım olmaz çünkü bugün Valencia'dan Aymen Abdennour'u transfer etti.

Elaman sol ayaklı stoper ve bence Kayserispor için baya iyi transfer. Ozornwafor oraya giderse forma giyme şansı yok gibi bir şey.

İnşallah bizimkiler bu durumu göz önünde bulundurarak Ozornwafor'u uygun bir takıma kiralarlar.

En son kim geldi bilemem ama mesela son 2 sene göze batan Celta Vigo'lu Maximiliano Gomez 2 sene önce Uruguay dan transfer oldu Celta Vigo ya.
ona da bakayım.danubio fc nin 2007 sezonuna ve nacinonal'ın 2005 sezonuna bakıyorum.suarez ve cavaninin takımları bunlar

Ahmet Bulut'a Diagne transferi için yetki vermemiz lazım. Adamı ister sevin, ister sevmeyin ama işini kesinlikle biliyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez 1-2 milyon euro komisyon verilebilir. Cenk Gönen'i bile Malaga'ya transfer etti. Üstelik nasıl sözleşme yaptıysa Cenk kaç yıldır Malaga da tek maça bile çıkmamasına rağmen Malaga Cenk'i kovamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt