Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şu Emre bir açıklansa rahatlıcam ya hadiyin bee Emre Mor kap gelsin çok istedik bir aksilik olmasın.

Emre'nin hava alanında ki fotosunda yanında duran polisin instagram hesabından dediğine göre Emre Mor İstanbul'a gelmemiş zaten İstanbulda'ymış şimdi İspanya'ya dönüyor diye paylaşımı var.

Olayları düşününce Emre'nin İspanya'ya döndüğü doğru gibi. Bakalım bu transferde daha önce de dediğim gibi bir sorun çıkarsa Celta Vigo cephesinden çıkar. Umarım bu transfer için herkes bu kadar ümitlenmişken iptal olmaz.

ispanya dondugu paylasimi nerde reis

maximillano gomezle karsılastırınca tav oldum ben zeballosa penaltısız golleri bi de

1.5 yıldır iptal olan transferlerimiz:
Modeste
Alan
Pato
İhtimal:
Banega
Çok ağır travmaları

Videodan bir şey anlamak zor Hakan. Açı ve zeminler berbat.

Fakat iyi bitiyor gibi. En önemlisi kaleci ile karşı karşıya sakin tavırlar sergiliyor.

Varsa bulabilen elamanın 90 dk maçını oturup izlerim ama videodan forvet oyuncusu yorumlamak doğru olmaz bence.

Pres falan yapıyor diyor bizim türk twitter'cılar ama kesin videodaki o topu kapıp gol attığı pozisyondan dolayı öyle diyorlardır.

Kimsenin twitter'dan veya forumdan bu oyuncuyu takip ettiğini sanmıyorum. Bırak takibi 90 dk tek maçını izleyen bile yoktur.

Uygun maliyetlere böyle oyuncular denenebilir. Gelsin oynasın o zaman çok daha rahat yorumlarız :ka:

emre ispanyaya gitse bile takımıyla vedalaşır,esyalarını toplar gelir.herseyi abartmasak

12d3bb07bfd3157b1c7cd513bdf9c5a7.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar Zeballos uzun süredir izleniyordur.

Hoca Marcao için de uzun süredir izliyoruz demişti. Luyindama da öyle.

İzlemeden oyuncu almazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt