Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre ispanyaya gitse bile takımıyla vedalaşır,esyalarını toplar gelir.herseyi abartmasak

Sergen niye tribe giriyorsun?

Kötü bir şey yazmadım transfer iptal olacak vs falan diye.

İspanya'ya dönmesi normal zaten. Kendi işlerini halledip bu tarafa gelecektir.

Dediğim gibi bu transferi bu saatten sonra ne o menajerlik şirketi ne bir başkası iptal edemez.

Ederse Celta Vigo'nun hesapta olmayan istekleri iptal eder bu transferi.

Bu kadar kolay bırakacaklarına ben hala inanmıyorum.

Yahu orta saha için şu cuellos mudur nedir ondan başka duyum muyum yok mu?

Uydurma da olsa olur, yeter yahu

Videodan bir şey anlamak zor Hakan. Açı ve zeminler berbat.

Fakat iyi bitiyor gibi. En önemlisi kaleci ile karşı karşıya sakin tavırlar sergiliyor.

Varsa bulabilen elamanın 90 dk maçını oturup izlerim ama videodan forvet oyuncusu yorumlamak doğru olmaz bence.

Pres falan yapıyor diyor bizim türk twitter'cılar ama kesin videodaki o topu kapıp gol attığı pozisyondan dolayı öyle diyorlardır.

Kimsenin twitter'dan veya forumdan bu oyuncuyu takip ettiğini sanmıyorum. Bırak takibi 90 dk tek maçını izleyen bile yoktur.

Uygun maliyetlere böyle oyuncular denenebilir. Gelsin oynasın o zaman çok daha rahat yorumlarız :ka:

wallah nurullah sozlukte birisi cok iyi yorumlamamis:

sozlukten:

aslında uzun uzun yazmanında çok gerekli olmadığını düşünüyorum. sabah orta sahalar ile ilgili yazarken "güney amerika odaklı bir liste var" demiştim bu söylenti onu doğrular nitelikte. zeballos, öyle ahım şahım bir oyuncu değil şu anda.

potansiyeli var mı?

kesinlikle var ama günümüz futboluna yapısı uygun mu? o tartışılır. daha önce üstünde durduğum bir şey vardı ki o da 4-4-1-1 konusundaki öngörüm. muhtemelen sezona böyle başlamayacağız ama sezonun büyük bir kısmını bu şekilde oynayıp bitiricemize inanıyorum...

zeballos bu noktada target man'in arkasındaki deep lying görevini görecek olan oyuncu gibi düşünüldüğünü varsayarak yorum yapıcam. çünkü eğer 4-3-3'de oynatacaksak vay halimize... bunu tabi ki şu an için zeballos'un yeterliliğini sorguladığım için söylüyorum... çünkü, zeballos bir poacher. bir dönem gündemimizde olan chicharito'nun uruguay şubesi. açıkçası beklenen, istenen hiç bir şeyi yapabileceğine inanmadığım bir oyuncu zeballos. dahası zaten türkiye liginde bundan bir tane vardı. hemde bonservisi elinde. ne gerek vardı... taa uruguay'lara gitmeye. muhammet demir'i alsalardı aynı katkıyı verirdi zeballos'la... buradan scout ekibine de bir çift lafım var. çok zor değil yarısı vizesiz zaten bir balkan turu yapın. hem kültür hemde yetenek olarak doyar gelirsiniz...

faris zubanovic'i görmeyen adamlar zeballos'u görüyor ya hayretler içerisinde kalıyorum. illa bir poacher arıyorsanız elvir koljic'e gidin.. yok bize 1.80 yeter derseniz luca vido'ya gidin. hatta madem poacher arıyorsunuz bedava spal'a giden gabriele moncini'yi hiç düşünmeyip elinden kaçır ama zaten benzeri türkiye'de var olan bir oyuncuya 1,5 milyon euro öner...

çok ilginç değil mi?

sozlukten:

aslında uzun uzun yazmanında çok gerekli olmadığını düşünüyorum. sabah orta sahalar ile ilgili yazarken "güney amerika odaklı bir liste var" demiştim bu söylenti onu doğrular nitelikte. zeballos, öyle ahım şahım bir oyuncu değil şu anda.

potansiyeli var mı?

kesinlikle var ama günümüz futboluna yapısı uygun mu? o tartışılır. daha önce üstünde durduğum bir şey vardı ki o da 4-4-1-1 konusundaki öngörüm. muhtemelen sezona böyle başlamayacağız ama sezonun büyük bir kısmını bu şekilde oynayıp bitiricemize inanıyorum...

zeballos bu noktada target man'in arkasındaki deep lying görevini görecek olan oyuncu gibi düşünüldüğünü varsayarak yorum yapıcam. çünkü eğer 4-3-3'de oynatacaksak vay halimize... bunu tabi ki şu an için zeballos'un yeterliliğini sorguladığım için söylüyorum... çünkü, zeballos bir poacher. bir dönem gündemimizde olan chicharito'nun uruguay şubesi. açıkçası beklenen, istenen hiç bir şeyi yapabileceğine inanmadığım bir oyuncu zeballos. dahası zaten türkiye liginde bundan bir tane vardı. hemde bonservisi elinde. ne gerek vardı... taa uruguay'lara gitmeye. muhammet demir'i alsalardı aynı katkıyı verirdi zeballos'la... buradan scout ekibine de bir çift lafım var. çok zor değil yarısı vizesiz zaten bir balkan turu yapın. hem kültür hemde yetenek olarak doyar gelirsiniz...

faris zubanovic'i görmeyen adamlar zeballos'u görüyor ya hayretler içerisinde kalıyorum. illa bir poacher arıyorsanız elvir koljic'e gidin.. yok bize 1.80 yeter derseniz luca vido'ya gidin. hatta madem poacher arıyorsunuz bedava spal'a giden gabriele moncini'yi hiç düşünmeyip elinden kaçır ama zaten benzeri türkiye'de var olan bir oyuncuya 1,5 milyon euro öner...

çok ilginç değil mi?
bunu kesin kaideistisna tarzi nicki olan kendini futbolu biliyor sanan fmci bi cahil cocuk var kesin o yazmistir

emre mora benzeyen veledin teki aklı sıra trollük yapıyor.Kardeş olsalar Emre MOR da takip ederdi heralde.

sozlukten:

potansiyeli var mı?

çok ilginç değil mi?

Ohaaa adam bildiğin yarmış :asd:

Valla bizim scout ekibinden başkası bunu izlemez falan sanıyordum ama gerçekten izleyenler varmış. Helal olsun.

Adam bu kadar iyi tanıyorsa dediği gibi gelmesin gerek yok.

Fakat Muhammed Demir olayına katılmam. Yaşı geçti ve ciddi sakatlanma potansiyeli var ve risk çok yüksek.

Sonuçta bu transfer tarzı kumar. Tutar veya tutmaz ama bence Muhammed'dense böyle oyuncuları denemek çok daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt