Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
Kayseri Abdennour ile anlaşmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega hakkında bir gelişme var mı arkadaşlar?
ne bilelim tanımıyoz ki
Bu banega gelicek gibi ama süreç çok uzayacağa benziyor. Feghouli’deki gibi. Ah ulan elin oğlu çat diye 120 milyonu basıyor alıyor adam, fakirliğin gözü kör olsun.

Evet Mustafa Sarplar,Tarık Çamdallar özlendi.neden olacak sacmasapsan yabancı kuralı yuzunden
acilen yabancı sınırlaması getirilmeli
yalancıyı bilmemnapsalar kucaktan inmez bunlar@sinyormonci
Joaquin Zeballos'u hiç bilmediğimiz için izleyen ve bilen birine sormak lazımdı ve bende 2 tane Zeballos'u izlemiş Arjantinliye oyuncuyu sordum..1'si uzun olmamasına rağmen topa iyi zıpladığını, yetenekli bir oyuncu olduğunu ve Avrupa için hiç de erken olmadığını söylerken 2. Arjantinli ise "Oyununu sürekli geliştiriyor, bu devamlılığı ile gelecekte Uruguay milli takımının 9 numarası olmaması için bir neden yok." dedi..Scout ekibinin başarısı ortada iken bu tip gelecek vaadeden oyuncuların değerlendirilmesini Galatasaray'ın geleceği içinde önemli..
Aklım başka topçuda olunca Arjantinli yazmışım, herkesten özür dileyerek 2 arkadaşında Uruguaylı olduğunu söyleyerek düzelteyim.
Şişirmiş. Saydığı adamlarin çoğu zaten olmuş seviyeye çıkmak üzere. Adi sani duyulmadan yapilan iş asil scout işidir. Ayrıca o kitada adin duyrulur. Muhammed demir demis zaten orda bitmiş yorumlari benim için. Muhammed devamliligi olmayan ve çok sakatlanan bir adam ayrıca poacher olacak hizi kaybetti sakatliklardan ötürü. Hiz olmazsa poacher olmaz bakiniz Rooney in son dönemleri. Rooney poacher di yavaslayinca 10 numara gibi oynadi hatta bir ara merkez orta saha bile oynadi ayagi iyi diye. Burda bu yorumlari yazan adam Muhamed i abartmış. Yazdigi oyunculara gelirsek Koljic demiş mesela. Beyler Koljic 1.94 böyle poacher mi olur? Şaşırmış. Vido örneği dogru ama kimse gidip italyan genc bir adami bize ucuza yedirmez. Diger örnek moncini allah aşkına açın izleyin moncini nasil top sürüyormuş söylesin sonra poacher desin. Bilmeyenlere not: poacher top suren boyu kisa defans arasina sarkan kendi de iceri kat edip kendine pozisyon gelistiren bitiriciligi yüksek adamlara denir. Mesela Aguero bir poacher dir. Saygılarwallah nurullah sozlukte birisi cok iyi yorumlamamis:
sozlukten:
aslında uzun uzun yazmanında çok gerekli olmadığını düşünüyorum. sabah orta sahalar ile ilgili yazarken "güney amerika odaklı bir liste var" demiştim bu söylenti onu doğrular nitelikte. zeballos, öyle ahım şahım bir oyuncu değil şu anda.
potansiyeli var mı?
kesinlikle var ama günümüz futboluna yapısı uygun mu? o tartışılır. daha önce üstünde durduğum bir şey vardı ki o da 4-4-1-1 konusundaki öngörüm. muhtemelen sezona böyle başlamayacağız ama sezonun büyük bir kısmını bu şekilde oynayıp bitiricemize inanıyorum...
zeballos bu noktada target man'in arkasındaki deep lying görevini görecek olan oyuncu gibi düşünüldüğünü varsayarak yorum yapıcam. çünkü eğer 4-3-3'de oynatacaksak vay halimize... bunu tabi ki şu an için zeballos'un yeterliliğini sorguladığım için söylüyorum... çünkü, zeballos bir poacher. bir dönem gündemimizde olan chicharito'nun uruguay şubesi. açıkçası beklenen, istenen hiç bir şeyi yapabileceğine inanmadığım bir oyuncu zeballos. dahası zaten türkiye liginde bundan bir tane vardı. hemde bonservisi elinde. ne gerek vardı... taa uruguay'lara gitmeye. muhammet demir'i alsalardı aynı katkıyı verirdi zeballos'la... buradan scout ekibine de bir çift lafım var. çok zor değil yarısı vizesiz zaten bir balkan turu yapın. hem kültür hemde yetenek olarak doyar gelirsiniz...
faris zubanovic'i görmeyen adamlar zeballos'u görüyor ya hayretler içerisinde kalıyorum. illa bir poacher arıyorsanız elvir koljic'e gidin.. yok bize 1.80 yeter derseniz luca vido'ya gidin. hatta madem poacher arıyorsunuz bedava spal'a giden gabriele moncini'yi hiç düşünmeyip elinden kaçır ama zaten benzeri türkiye'de var olan bir oyuncuya 1,5 milyon euro öner...
çok ilginç değil mi?
Emre takip etmiyor bunu
bu adamla ilgili tek video bu zaten renktaşrenktas 11 dakikalık video atmıssın
2 dakikadan uzun video izleyebilsem scout olurdum zaten
yok mu bu adamın kısa videosu
muzigi de guzel olsun ama
Oyuncunun baskani aciklama yapti?Ulan zebellos diye kim attı ortaya, mille kafayı yedi analizler yaptı. Belkide yalandan uydurdu birisi![]()
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi