Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linc edilecegimi bilsemde yazmaktan duramayacagim. Konu disi olacak.

Bilirsiniz, Youtubeta bir video acinca otomatik playliste gecip ardindan baska videolar acmaya basliyor. Ben Gripin in sarkisini acmistim ve sonra işe dalmışım. Youtube bir muddet sonra fenerin 100ncu yil marsini caldi. Kiracin besteledigi sarki.

Şunu demeliyimki gercekten gayet başarılı ve etkileyici buldum. Fenerli olsam hergun calardim sanki. Zaten kendisi gercekten klas bir sanatci. Bizim camiamiza gonul vermis ve ayni kalite ve güzellikte parcalar yapan sanatcilarin azlığı beni üzüyor. Gripinden once en son 'cildirin' marsimizda cok heyecan yaptim. Oda yillar oluyor
23704.jpg

Fenerli muhabir dediyse yalandır o iş.seriden josefe dusmeyiz

Linc edilecegimi bilsemde yazmaktan duramayacagim. Konu disi olacak.

Bilirsiniz, Youtubeta bir video acinca otomatik playliste gecip ardindan baska videolar acmaya basliyor. Ben Gripin in sarkisini acmistim ve sonra işe dalmışım. Youtube bir muddet sonra fenerin 100ncu yil marsini caldi. Kiracin besteledigi sarki.

Şunu demeliyimki gercekten gayet başarılı ve etkileyici buldum. Fenerli olsam hergun calardim sanki. Zaten kendisi gercekten klas bir sanatci. Bizim camiamiza gonul vermis ve ayni kalite ve güzellikte parcalar yapan sanatcilarin azlığı beni üzüyor. Gripinden once en son 'cildirin' marsimizda cok heyecan yaptim. Oda yillar oluyor

Size de iyi günler Özveren Bey

Transfer dönemi şu dakika kapanıp lig başlasa min 10 puanla şampiyon olacağız. O yüzden rakipleri konuşmayı bırakıp kendi işimize bakalım. Öylesi daha heyecanlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nando
linnes luyindama marcao nagatomo
josef
banega belhanda
fegh xxx babel

os biraz yasli olur böyle. josef yeni 30 a girdi banega 31 belhanda 29

Su ana kadar sadece kulubeyi guclendirdik.Ndiaye ve Fernando'nun yerine adam almadik ve Cagne'yi yollayamadik.Kulubeyi guclendirecek en buyuk hamle Emre Mor ise 2 gundur bitirilemedi.Gidisat guzel degil.Sona kalindi mi gecen sezonki gibi olacak.

Real kimi almış , City kimi yollamış , Tot'da son durum ne onları konuşalım sallayın şikecileri gerçek gündeme bakalım.

Ondeler mi ?guldurme beni
.biz ortasaha kesin alacagiz.ama onlar vasat rodrigez ve geçen sene hiçbişey yapmayan mosesle nasil onumuzde oluyolar?stoperleri yok,ortsahalari hala yarim.kaleci altay bekleneni verir mi muamma.sadece,kruse var ve tantana ve baski sonrasi alinmis vedat
Knk valla bana göre öndeler şu an. Forvet ve ortasahamız yok. Kanat olarakta eksiğiz şu an. Babel fit biri fakat Fegh ile Babel pek olmaz bence. Pırpır eleman şart 11'e.

Josef ufurmece haber yav, hoca ya da teknik ekip onay vermez. Kuş muyuz elalemin eskisine sulanalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt