Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basaksehirin bütcesi bile daha fazla besiktas'tan. bosu bosuna gitti oraya bence. durumlari hic iyi degil. elde avucta adamlari kalmadi.
kısacası emrenin ödeyeceği bikaç binliğe bakıyo işSıkintı emreden kaynaklanıyor anlaşma sağlanırken menajerlik sirketini aradan cıkarmaya çalışmış
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdullah Avcı'yı merak ediyorum sınırsız bütçeyle kafasına göre adam alabiliyorlardı hatta biz almayalım diye bizim alacağımız adamları da tribünde oturtuyorlardı. Bakalım baskısı büyük camia da tıpkı milli takım dönemindeki gibi patlayacak mı ?![]()
Mutsuz anımda rastladım belh10dash, gülümsedim... Insallah bize de nasip olur bi cocuk diyip aglicam ben
düşün şimdi o çakal menajer emreden kaç yüz bin alacak ?kral iş.Bu dünyada futbolcu menajeri olmak varmış
Ufaklık fena Türkçe konuşuyor he baya tatlıMutsuz anımda rastladım belh10dash, gülümsedim... Insallah bize de nasip olur bi cocuk diyip aglicam ben
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Beşiktaş zor süreçte ama feneri içerde avcı sağlam tokatlar demedi demeyin. Ersun şuan mental olarak sezona hazır değil sezonu bitiremez. Peri masalı anlatıyor yönetime taraftara 1 sezonluk hocayı efsane yaptılar