Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Yiğit kardeş sen FFP ensemizdeyken gazetelerde geçen Naingolan'i falan mi bekliyorsun acaba anlamadım ki ben sen kimi istiyorsun dünya stari orta saha mi? Banega mi? Mensah a iyi diyorsun bizimkilerin çapı ona yeter diyip kendinle çelisiyorsun.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet dünya yildizi bekliyorum. Almayacaklarsada ellerindekini yollamicaklar son derece basit.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sene forvet hattimiz yok diye veryansin ettik. Aradan 1 sene gecti.

Forvet hatti hala eksik ve bunun yaninda orta sahayida bosalttik. Merak ediyorum ne olacak

Ewt bende bunu cok mrk ediyorum rts. Bize 4 ya da 5 tane adam lazim ve bunlardan 3ü üst düzey olmalı.

Apo gozumun onune geldikce 5 vasat adam alacaz galiba diyorum.

O dglde turkiyeden bize kazik sokan 1 anadolu takimi olmadı şuana kdr. Ilginç

Sağa sola para saçan, çerez parası diye 15-20 milyon avro veren ingiliz takımları bile diagneye yanaşmıyor.

Tam sövüp banlanmalık zamanlara geldik. Nerde transferler laaaaaan orta saha bomboş

Moral bozmak istemiyorum ama cagne takımda kaldığı an sıfıra sııfır vaziyetteyiz fernandodan gelecek parayla... Hadi forvetler cagne ve mitorglu oldu diyelim 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var neyle alınacak bu adamlar... En iyi ihtimalle mariano ve yunusu satıp 5-6 milyon kazansak bu bölgeye 2 kiralık oyuncu alabiliriz ancak... Ben yönetime de çok kızamıyorum adamların eli kolu bağlandı herşey Cagnenin satışına bağlı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt