Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Twitterda gündem yapmalıyız arkadaşlar ;
#BurasıGalatasarayAkhisarDeğil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bi durum yangıncı bebeler. Sattığın kadar al var. Daha luyindamayı alamadık regesin parasıyla o gelecek. Nereye transfer yapıyorzunuz. Laftan anlamaz herifler. Diagne gidince gelecek işte adamlar.
![]()
Emre Mor se incoporará a la pretemporada del Celta
Noticias del Real Club Celta de Vigo. Fichajes, rumores, crónicas. Todo sobre el Celta.www.moiceleste.com
Emre Mor Celta Vigo ile idmanlara baslamis
O zaman beleş iki orta saha alır yolumuza devam ederiz.Diagne gitmez
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Twitterda gündem yapmalıyız arkadaşlar ;
İnşallah öyledir dostum150 yil onceki fotoyu koymuslar. Uydurma bir haber.
Hocam emin misin???eski fotoğraflar idmanlara başladı yazanlara küfürlerimi sunuyorum.
hocam, adamin kendi markasi "FT", FT bilekligi falan var, adamin marka ismi, haberin yok galibaFatih Terim yazmak zor mu geliyor?Neden antu ağzıyla konuşuyorsun hocam?
Bende diyorum ki o tip takimlar genç yildizlarini.büyük takimlara satmak isterler kiralamazlar. Tipki osmanlinin zamaninda Badouyu bize sattigi gibi yada Lizbonun Brumayi sattigi gibi. Ters cevap vermiyorum sanaReis sen bu aralar niye herkese ters cevap veriyorsun ki ?
Ben Hamed Junior Traorè 'nin bonservisini alalım mı diyorum ? Juve alacaksa biz kiralamayı deneyelim diyorum o kadar orta saha arasında şans bulamaz diyorum
Yoksa banane Juve'nin ilgisinden kaç tane orta saha oyuncuları olduğundan
Orta saha BBC olmuş.-------------------------Muslera-------------------------
---Linnes-----Luyindama-----Marcao----Nagatomo---
-------------------------Cuellar---------------------------
----------------Banega------------Belhanda-------------
----Feghouli----------------------------------Babel-----
-----------------------Leblebici---------------------------
o gündem bize niasse kazığının girmesini engellemiş idi yanlış hatırlamıyor isem rtş
Olumlu 1 hamle idi