Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensahın 3.8 milyon euroya bonservisini aldı kayseri albayraka en az 6 ya kitlerler birde gelmişken deniz türücüde 4 milyon derler düz hesap 10 milyon euroya ohhh miss her transfer dönemi kazık yeme modunu almıs oluruz vedat murigi siyırdı bu siyırmaz artık:)

mensahın 3.8 milyon euroya bonservisini aldı kayseri albayraka en az 6 ya kitlerler birde gelmişken deniz türücüde 4 milyon derler düz hesap 10 milyon euroya ohhh miss her transfer dönemi kazık yeme modunu almıs oluruz vedat murigi siyırdı bu siyırmaz artık:)
yok mu kolpa duyum falan :)

Deniz Türüç kazığının üzerine fener oturacak öyle umuyoruz.

Bazı arkadaşlar için şu açıklamayı yapayım. Scout ekibi transfer yapmaz. Göz önündeki oyuncuları önerir , ya da yeni oyuncular araştırır. Kulübün Mensah'a teklif yapmasının açıklaması scout ekibi Mensah'ı alsınlar dedi değildir.

Scout 50 tane adam önerir bizimkiler lig içinden Mensah'ı seçer ona yönelir , bu SCOUT EKİBİNİN SUÇU DEĞİLDİR.

Bana kalırsa Banega harici basında adı çıkan futbolcuların hiçbirine teklif götürmedik.Onyekuruyu yeniden kiralayabilirsek bizim için yılın transferi olur.Son vuruşları iyi hızlı bi kanat son sezonlarda bizi şampiyonluğa götüren en önemli faktör.

Mensah>Ndiaye bu net. Ha bizim seviyemize yetermi izleyecez.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de ikisini kıyaslarsak Mensah daha ağır basıyor en azından top kullanmasını biliyor, yaşı genç ve 19-20 yaşında Atletico görmüş Ndiaye 19-20 yaşındayken Amatör düzeyde futbol oynuyordu

Ama dediğin gibi bizim için yeterli mi ? bence değil merkez orta saha oyuncusu olmak için fazla defansif zafiyetleri var

Ne alaka renktas yav.

Sen adamların ilgilendiğini bildiğin oyuncuyu alırsan sana kızarlar. Karşılarına almış olursun onları. Yıl içinde bir tartışma, oylama vs. olduğunda senin karşında olurlar. Bu ülkede duygular konuşur. Rasyonel bir değerlendirme bekleme diyorum.

Yönetimi ben de gomuyorum hatta beceriksizler de dedim ama el insaf ya. Daha zaman var. Fener gibi para sacmiyoruz biz
Pencere açıldı başladık banega diye eğer uğraşılmadı ve gündeme gelmdiyse yalanlasalardı yalanlanmadı bu da demek oluyor ki istedik fernando ile oynarlar diye sonra hop fernando sevillaya kimsenin inancı yok geçen dönemlerde dolayı bir stratejimiz olduğuna

Sen adamların ilgilendiğini bildiğin oyuncuyu alırsan sana kızarlar. Karşılarına almış olursun onları. Yıl içinde bir tartışma, oylama vs. olduğunda senin karşında olurlar. Bu ülkede duygular konuşur. Rasyonel bir değerlendirme bekleme diyorum.

Kizarlarsa kizsinlar bize ne yahu. Etik degil diye bizi dolandirmalarina göz mü yumalim. Karsimizda olurlarsa olsunlar.

Kendilerine gelince ama oyuncuyu Fener ve Galatasaray istiyor diyerek rakamlari arttirmayi ortaligi kizistirmayi iyi biliyorlar.

Dünyada neredeyse kadro dışı kalma rekoru kırmış hiçkimsenin istemediği E. Moru bile alırken inim inim inletiyolar taraftarı.
Orta sahaya adam alalım diye bi kulübe gidiyoruz, elimizdekilerin en iyisini verip geliyoruz.
İşin daha kötüsü kim ne derse desin hayla daha Dursun başkanın ekmeğini yiyorlar.
Diğer konularda eyvallah tmm iyiler, ama transfer konusunda çok ama çok kötüler.
Kesinlikle buişten anlayan sadece bu işlere bakacak bir profosyonel şart oğlu şart.

Diagnenin son hikayesi ne öyle arkadaşın tahtası kesin eksik ibadet sırasında story niye atılır

yok mu kolpa duyum falan :)
dün gece paylaştım paylaşacagımı daha ne paylasayım bugune kadar rogue mesa almıycaz dedim ispanya basınına inanmayın dedim dediğim çıktı emre moru almak üzeriyız yusuf erdoğan kasımpasaya gidecek dedik gitti kolpa duyumcu olmam için dediklerim cıkmaması lazım kaynagıma güveniyorum okan kocuk onyekuru kesin alıcaz diyor bakalım bende bekliyorum cuma günü kadar bitecek dediğim yerli transfer okan kocuktu ama bitmiycek galiba ses seda yok bizimkilere baksana galatasaray baskanı emre moru aldık dedi o bile 2 gündür açıklanamadı ben napayım duyduğumu paylasıyorum işte:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt