Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Ne alaka şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mensah Kayseri'de iyi oynuyordu oynamasına da Badou'nun Osmanlı'da yarattığı etkinin uzağındaydı.
Badou bile yeterli görülmemişken Mensah'ı hiç istemem. Hatta Mensah'ı alacağıma Badou'yu kiralarım
Fener maçında iyi olması bence iyiye işaretBu mensah sürekliliği olmayan bir oyuncu, fb maçıydı galiba izledim harikaydı sonra göztepe maçında izledim leş gibiydi.
Ek olarak Badou Osmanlı'da 10 numara oynuyordu Mensah ise 8 numarada oynuyor. Mensah oyun aklı, pas ve şut tekniği olarak Badou'dan daha iyi oyuncu ama defansı bazen bırakabiliyor o yönde kendini geliştirmesi lazım ve bir de bazen Badou gibi oda oyun içinde oda oyundan düşebiliyor.Badou en iyi sezonu 6 gol 2 asist osmanlısporda.
Mensah en iyi sezonu 5 gol 7 asist kayserisporda.
Bir sezonda 4-5 maçta iyi oynuyor olma ihtimali var ama,2 kere izleme ile çok yorum yapamam belli yetenekleri var ama ne kadar kullanır bilemiyorum.Fener maçında iyi olması bence iyiye işaret![]()
sanmam gelmez bir kap gelirse luyindama kap'ı gelir sadece19.05 emre mor kap gelir mi acaba ?
Tam olarak nerede kamp?
Fatih Terim in hocalığını tartışmam ama şapkadan tavşan çikarmasınıda beklemeyelim.Ligi yedeklerle oynasak bile en önemli şampiyon adayı biziz yüzde elli imparator terim farkı var unutmayalım.
Batmış, 5 kuruş parası olmayan çomar Kayserispor €3.600.000’u nerden bulmuşta Mensah’a yatırmış?
Olmayan paralar bunlar. Sözleşmeler imzalanıyor, nasıl olda bir yerden buluruz parasını gibisine.
Ulan biz alamıyoruz 4 milyon’a topçu, siz kimsiniz?
23.000.000 TL![]()
Fatih Terim in hocalığını tartışmam ama şapkadan tavşan çikarmasınıda beklemeyelim.
Geçen seneki eksiklerimize (yarım sezon forvetsiz oynamamız ,ilk yarıdaki stoper sıkıntımız)bakarak Başaksehir yerine büyük takımlardan biri 8 puan önde olsaydı o puan farkı erirmiydi ? Çok zor.
O yüzden geçen seneye göre şuan kan kaybetmişken ve kaliteyi artıracak bir transfer ufukta gözükmez iken beklentiyi yükseltmeyelimki Sonra Fatih Terim kabahatli demeyelim.
Not:Yanlış Transfer konusunda yapılan hatalar sadece yönetime yüklenmemeli ,Teknik kadronun onayı olmadan transfer yapılacağını sankıyorum.illa ki hata arayacaksak burda arayabilirz mesela.
İlginc ama bu yonde haberler vardi bir ay once.Sakin bu kayseriye aciktan para verilip aldirilmis olmasin bu mensah? Bunlara kiraladigmiz oyunculr bunu getirdi aklima,ffp nin arka kapisindan dolaniyoruz belkide
SM-A260G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi