Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah Kayseri'de iyi oynuyordu oynamasına da Badou'nun Osmanlı'da yarattığı etkinin uzağındaydı.

Badou bile yeterli görülmemişken Mensah'ı hiç istemem. Hatta Mensah'ı alacağıma Badou'yu kiralarım

N’Diaye, Osmanlıspor’da forvet arkası oynadı hep. Bize geldi önce 8 oynattı Tudor, daha sonra Terim hoca 6’da oynattı ŞUT ÖZÜRLÜSÜ olduğu için. Birde geri dönüşlerde Fernando’dan hızlı, doğruya doğru, ama salak salak faullerle hem sarı kart yiyordu hem küfür yiyordu hemde bir süre sonra 11’deki yerini kaybetti.

Mensah ise Kayserispor’da hep 8 oynadı.

O yüzden bana göre olabilitesi var. Teknik ekip daha iyi bilir.

Bu mensah sürekliliği olmayan bir oyuncu, fb maçıydı galiba izledim harikaydı sonra göztepe maçında izledim leş gibiydi.

Badou en iyi sezonu 6 gol 2 asist osmanlısporda.
Mensah en iyi sezonu 5 gol 7 asist kayserisporda.
Ek olarak Badou Osmanlı'da 10 numara oynuyordu Mensah ise 8 numarada oynuyor. Mensah oyun aklı, pas ve şut tekniği olarak Badou'dan daha iyi oyuncu ama defansı bazen bırakabiliyor o yönde kendini geliştirmesi lazım ve bir de bazen Badou gibi oda oyun içinde oda oyundan düşebiliyor.

Mensah Ndiaye'den 4 yaş küçük. Ndiaye en önemli patlamasını 26sından sonra yapmış bir adam. Ayrıca biri portekiz alt yapısında yetişme birisi Senegalde yetişme. Oyuncuları alırken inanın bunlara bile bakılması lazım bizimkiler bakıyor mu bilmem fakat olurda tutarsa portekiz alt yapısı olan atletico'yada gitmiş bir adamı affetmezler ben size diyim

Ligi yedeklerle oynasak bile en önemli şampiyon adayı biziz yüzde elli imparator terim farkı var unutmayalım.
Fatih Terim in hocalığını tartışmam ama şapkadan tavşan çikarmasınıda beklemeyelim.
Geçen seneki eksiklerimize (yarım sezon forvetsiz oynamamız ,ilk yarıdaki stoper sıkıntımız)bakarak Başaksehir yerine büyük takımlardan biri 8 puan önde olsaydı o puan farkı erirmiydi ? Çok zor.

O yüzden geçen seneye göre şuan kan kaybetmişken ve kaliteyi artıracak bir transfer ufukta gözükmez iken beklentiyi yükseltmeyelimki Sonra Fatih Terim kabahatli demeyelim.

Not:Yanlış Transfer konusunda yapılan hatalar sadece yönetime yüklenmemeli ,Teknik kadronun onayı olmadan transfer yapılacağını sankıyorum.illa ki hata arayacaksak burda arayabilirz mesela.

hoca futbolu bırakmış mariano yerine linnes gibi bir oyuncuyu göndermek gibi bir sarhoşluk yapmaz heralde.

1 ay sonra

D_SP_cwX4AA2wEV

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

images

Batmış, 5 kuruş parası olmayan çomar Kayserispor €3.600.000’u nerden bulmuşta Mensah’a yatırmış?

Olmayan paralar bunlar. Sözleşmeler imzalanıyor, nasıl olda bir yerden buluruz parasını gibisine.

Ulan biz alamıyoruz 4 milyon’a topçu, siz kimsiniz?

23.000.000 TL :rolleyes:

Sakin bu kayseriye aciktan para verilip aldirilmis olmasin bu mensah? Bunlara kiraladigmiz oyunculr bunu getirdi aklima,ffp nin arka kapisindan dolaniyoruz belkide

SM-A260G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim in hocalığını tartışmam ama şapkadan tavşan çikarmasınıda beklemeyelim.
Geçen seneki eksiklerimize (yarım sezon forvetsiz oynamamız ,ilk yarıdaki stoper sıkıntımız)bakarak Başaksehir yerine büyük takımlardan biri 8 puan önde olsaydı o puan farkı erirmiydi ? Çok zor.

O yüzden geçen seneye göre şuan kan kaybetmişken ve kaliteyi artıracak bir transfer ufukta gözükmez iken beklentiyi yükseltmeyelimki Sonra Fatih Terim kabahatli demeyelim.

Not:Yanlış Transfer konusunda yapılan hatalar sadece yönetime yüklenmemeli ,Teknik kadronun onayı olmadan transfer yapılacağını sankıyorum.illa ki hata arayacaksak burda arayabilirz mesela.

Kısmen katılıyorum fakat her zaman bir terim farkı vardır en azından kuşlara olan psikolojik üstünlüğümüz onların çabuk dağılmasını sağlıyor.

Etki tepki meselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt