Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Bizim taraftar olarak sosyal medyada kendimizi frenlememiz lazım. Tamam yönetim beceriksiz. Bizde bu beceriksizliğe katkıda bulunuyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu alındı dediklerinin hepsi gittiği takımda yetişti ve pişti. Bizim genç oyuncuyu ALIP parlarttığımız falan yok. Dolayısıyla genç yabancı oyuncular gelişebilmek adına diğer ligleri tercih ediyorlar.Lyon Ndombele'yi fransa ikinci liginden aldi... Mainz Gbamin'i fransa ikinci liginden aldi... Nice Cyprien'i fransa ikinci liginden aldi... Arsenal Guendouzi'yi fransa ikinci liginden aldi...
Fransa 2 ve 3. liginde yetenek kayniyor, alman takimlari her sezon bu ligden oyuncu aliyor, simdi o aldiklari oyuncularin piyasa degerlerine bi bak istersen. Dogru scouting ile her sey mumkun.
Hangi tarihte gittin, nerdeydin, nasilsin, hastalandin mi?Selamun aleyküm ahali askerdeyim telefonu anca alabilidim , hiç takip edemedim transfer sezonu nasıl gidiyor , gene rezaletmiyiz ? Fernandoda gitmiş . Kimi istyoruz bilgilendirecek biri varmı ??
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre mor yatip, arda turan alinirsa, pis söverim.
Yahu dünyada taraftarı olan tek takım bizmiyiz. Millet neler yazıyor, ne tepkiler veriyorlar. İşi bilen yönetici olmayınca taraftara sallamak kolay.Bizim taraftar olarak sosyal medyada kendimizi frenlememiz lazım. Tamam yönetim beceriksiz. Bizde bu beceriksizliğe katkıda bulunuyoruz.
Hayır takımını sırtlıyordu kısmını sen söylediğin için yazdım. Skorer 8 numara istiyorum evet hani nerede Ndiaye'nin skorları? 2 senedir şans verildi ne yaptı? Tudor presskolik biri olduğu için cuk oturdu ama Terim'in sistemine uymadı bu çok belli uysa zaten yine kiralamak isterdi.
Atalarimiz tam olarak ne anlatmak istemis?Hani bir atasözü vardır ‘ayının 32 çeşit türküsü varmış, hepside armutun üstüneymiş.’
Bu nedir yahu yırtık dondan çıkar gibi zırt pırt bu haberler.
Teknik heyet veto etmiş istenmiyormuş.
Bu kadar işte net.