Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de onu diyorum ya işte Osmanlı da çift haneli skorlar üretmiş N'diaye bile 8 numarada ofansif anlamda beklenen katkıyı veremzken Mensah'tan medet ummak mantıklı mı

Kaldı ki N'diaye yarım sezon Premier League'de oynadı, Şampiyonlar Ligi'nde oynadı, şampiyon takımda oynadı. Mensah ne ya
Mensah'da atletico görmüş adam bok atmaya lüzum yok. Ndiaye'nin hücum katkısından çok çok daha fazlasını yapar mensah. Dediklerin defansif anlamda olsaydı doğru. Defansif anlamda Ndiaye daha iyi ama hücum anlamında değil emin olabilirsin

Terim Arda'yı affedecek affetti affetmeli haberlerinin her birine tüküreyim. Terim Arda'yı neden affetsin abi? Manevi oğlu mu? Oğlu gibi görüp 7-24 beraber mi vakit geçirmişler? Hocanın kızıyla mı yuva kurmuşta oğlu yerine koymuş? Hem Arda b.kları yesiin yesiin Başakşehirde kadroya bile giremesin sonra birilerini araya sokup hocam benim babam benim ayağı çeksin. Yok öyle yağma

Ali Naci Küçük öyle Süleyman Rodop’un canlı yayınında bildiklerini söylemez, inanın bana.

Adam şu an Hürriyette çalışıyor. En fazla daha önce yazdığı haberi tekrar söyler, ama yeni bilgi gelse bile kesinlikle paylaşmaz.

Muhabirlerin çoğu 23:00’den sonra Twitter’a yazarlar haberlerini, öbür gazeteler haberlerini çalıpta gazeteye basamasın diye.

ve yeni gelen son duyumlar :) mensah icin suana kadar resmi teklifte bulunmadık deniz türüc için 2.5 milyon euro ve genç futbolcular kıralık bulunduk kayseri ilk basta 5 milyon euro istedi görüşmeler devam ediyor insallah fener alır ya . arda turan menejeri ahmet bulut aracılığıyla galatasaraya haber gönderdi fatih hoca suanda sıcak bakmıyor onyekuru kıralanamazsa düşünülecek onyekuru için everton istediği yuksek rakamları bulamadı onyekuru kiralanmaya yakın. yedek kaleci ya okan kocuk olucak yada ismail çipeyle devam edilebilir cipenin kamptaki durumuna bakılıyor. forvette mıroğlu gönderilmek isteniyor ama kimse alacağı ucreti karsılamıyor bir kısmını biz ödeyip göndericez gibi. mishy batsuayi için kiralık istediğimiz bir futbolcu şimdilik işimiz zor gibi çok talibi var özellikle meksikanın tigres kulubu en ciddi rakip gibi duruyor batsayıye astronomik bir ücret teklif etmişler almak için o rakamlara cıkmak gerekecek chelsede yuksek kıralama ücreti istiyor 1 yıllık malıyeti kendi alacağı ücret ve kiralık ücreti 7 milyon euroyu bulacak gibi zor transfer ve en kötü haber bana göre forvette en yakın transfer okaka fiyatı makul bonserviside cok yuksek olmuycak gibi tek artımız bataliyle daha önce çalısmıs batali cok olumlu referans vermiş türkiye liginde cok iyi iş yapar demiş batali onu ben cok iyi hazırlarım demiş duyumlar bu:)

Kolpa show

Cenk Ergün'un transfer sihirbazı filan olduğunu söylemiyorum ama adam tek transfer döneminde 9'u ilk 11'e olmak üzere 11 transfer yaptı. Bizim yönetim 11 transferi 3 dönemde filan anca yapar. Cenk Ergün'u verilen maaşlar nedeniyle herkes eleştiriyor ama Maicon haricinde adamın aldığı hiçbir oyuncudan zarar etmedik.
İnsanları sunu anlamıyor. Hiçbir sportif direktör kafasına göre oyuncu almaz. TD bir liste verir, SD ilk tercihten başlamak üzere kulup ve oyuncu ile görüşmeleri yapar. Akabinde de maliyet/performans kıyaslaması yapılır ve birisi tercih edilir.
Bakıldığında o dönemde alınan Gomis, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli ve Belhanda'nin maaşları TR/oyuncu/ takim skalasıni düşünürsek son derece normaldi.
Bu konuda sadece Ndiaye'ye verilen maaşi ve Belhanda'nin kulübüne verilen Sevr antlaşması gibi bonuslari elestirebilirim.

Cenk Ergün'un transfer sihirbazı filan olduğunu söylemiyorum ama adam tek transfer döneminde 9'u ilk 11'e olmak üzere 11 transfer yaptı. Bizim yönetim 11 transferi 3 dönemde filan anca yapar. Cenk Ergün'u verilen maaşlar nedeniyle herkes eleştiriyor ama Maicon haricinde adamın aldığı hiçbir oyuncudan zarar etmedik.
İnsanları sunu anlamıyor. Hiçbir sportif direktör kafasına göre oyuncu almaz. TD bir liste verir, SD ilk tercihten başlamak üzere kulup ve oyuncu ile görüşmeleri yapar. Akabinde de maliyet/performans kıyaslaması yapılır ve birisi tercih edilir.
Bakıldığında o dönemde alınan Gomis, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli ve Belhanda'nin maaşları TR/oyuncu/ takim skalasıni düşünürsek son derece normaldi.
Bu konuda sadece Ndiaye'ye verilen maaşi ve Belhanda'nin kulübüne verilen Sevr antlaşması gibi bonuslari elestirebilirim.
O zaman hocamizin listesi leş demek mi istiyorsun?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun bile transfer yapmayı öğrendi bunlar bi emre’yi bitiremedi. Türkiye’de oynayan bonservisi elinde olan adamları ben de alırım. Verin bi profesyonele 1 miyon gerekirse adam akıllı transfer yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt