Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pratikte kulübün son dönemdeki başarısı bonservis ve maaşları etkilemiyor. Biz Napoli, Sevilla filan değiliz. 2 senedir şampiyon oluyoruz. Mesela Banega gelirse 2M'a mi gelecek. Fernando'nun maaşı olduğu gibi ona da vereceğiz.

Kaliteli ve tanınmış oyuncular için bir dereceya kadar etkiliyor bence hele hele türkiyeye getirmek istiyorsan.

Emre ya cidden yatti yada okayida alıp ikisini birdeb paket olarak açıklarız yanlız okay gelirse süper olur banega dan daha çok sevinirim şahsen

A Albayrak ın çapı ancak ligimizden transferlere yetiyor.

Bu adamı transfer işlerinden ne zaman alacaklar çok merak ediyorum.

Adam doğru düzgün türkçe konuşamazken yabancı transfer işlerine de o bakıyor.

Şampiyonlar Ligindeyiz ama takımda A kalite yalnızca 2 futbolcu var; Feghouli-Muslera. Sabırlar diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar Ligindeyiz ama takımda A kalite yalnızca 2 futbolcu var; Feghouli-Muslera. Sabırlar diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su sartlar altinda hedef zaten CL olamaz. Sadece heyecan katar bize o maclar ama asil hedef her yil sampiyonluk olmali su lanet olasi ffp yakamizdan düsene kadar.

Linnes e daha yüksek teklif geldiği için gönderebilirler. Mariano en fazla 3 m euro daha fazlasını görmez.
Mariano ile halimiz duman olur bu sene. Linnes'in ilk 11'i kapacağı yıl bu yıl. Çöphanda'yı satmayıp Linnes'i satarlarsa da o satışta emeği geçen herkesin Allah binbir türlü belasını versin.

2 orta saha ve 1 forvet genc olursa cok iyi olur. onyekuru kiralanir bir de sol bek alinirsa tamamdir.

A.Albayrak : Bir insanın nasıl paniklediğini dün gece anladım. Dün gece benim için bir kabustu. Beyin kanaması geçiriyorum zannettim. Kendimi duşun altına zor attım... Umarım bu gece erken uyuyabilirim!"
Dünya üzerinde bir oyuncu transferini böyle anlatan yönetici var mıdır acaba ? Galatasaray'a maddi ve manevi desteği var olmaya da devam edecektir ama bu kişi ne transfer yapsın ne de çıkıp açıklama yapsın ikisini de beceremiyor ve bizi hem saha içinde hem de saha dışında zor durumda bırakıyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt