Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu işte de bir transfer şikesi döndüğü aşikar bence. Örneğin Dorukhan için verseler bu paraları derim ki çok iyi bir sezon geçirdi, biraz fazla bir rakam ama riske girebilir takımlar. Ancak Elif koca sezon hiçbir şey oynamadan hatta doğru düzgün ilk 11 e bile giremeden hem de düşmeye oynayacak kadar kötü bir takımda bu haldeyken, bu fiyatlara çıkmanın mantıklı bir açıklaması yok. Milli takım performansı diyenler olursa da geçen sene fener almadan önce takip etmeyen adamlar nerede ve nasıl takip etmişler de elifi bu sene bu paraları veriyorlar.

Yangıncı tayfadan nefret ederim ama rezalet bir transfer dönemi, bu yönetim devre arası da dahil insanı kabız eder

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yangıncı tayfaligimi kaldı 2 dönem forvet alamamış bir yönetim var şu an bir daha yaşanmaması için sürekli isyan da olmamız lazım..

Çok bişey beklemeye beklentiye girmeyelim bu yönetimle ve ffp olacağı bu emre mor dahi yatmış olabilirken banega yı falan beklemek de hayal . Diagne ayrı bir durum sezon bitmeden kesin gitti diyorduk şimdi ortada talip yok ve Diagne gitmeden de hiç biriyle anlaşamazlar

D_TicdcXYAUnGmd.jpg

Bence bazılarımız inanılmaz sabırsız yaklaşıyor konuya.

Transfer dönemi ne zaman açıldı bizde ? 3 hafta oluyormu?

5 transfer yapıldı bile bu zaman içinde ve halen 1.5 ay süremiz mevcut.

Emrede bence büyük ihtimalle gelir...6 diyelim.

Transfer dönemin bukadar erken haftalarında 6 tane transfer yapıldımı hiç hatırlamıyorum açıkçası.

Beyler israrla anlamadiginiz bir konu var

Transfer den sorumlu sadece Albayrak degil,bunda anlamayacak ne var acaba

Sukru hanedar ve Ugur yildiz kulubun idare menajerleri,görüsmeleri de bunlar gerceklestiriyor veya bi menajer görevlendiriliyor görüsmeleri o menajer yapiyor

Banega olmadi ulan Albayrak,mensah geliyor ulan albayrak,seri gelmiyor ulan albayrak

Bu mantikla marcao ve luyindama’yi Albayrak aldigina göre tebrik etmek gerekiyor ama degil,oyunculari scout Ekibi ve teknik heyet belirliyor,yönetimin belirledigi bütce ile kulubun idare menajerleri veya disardan görevli bir menajer görüsmeleri gerceklestiriyor

Bunu anlamamak bu kadar zor olmamali,hemen birilerini gunah kecisi ilan etmeyelim cunku her seferinde ayni yönetici linc ediliyor gereksiz yere

13 milyon euro ile bu yonetim tettehi alamadi adamlar satmiyorum dedi adam gibi ingilizce konusan karizmasi olan ornegin haldun ustunel veya didier drogba gibi birini gonder 5 6 milyona alir gelirdi cekyadan tettehi elinde para varken alamayan beceriksizler den oyuncu bekliyoruz pehh

Transfer dönemin bukadar erken haftalarında 6 tane transfer yapıldımı hiç hatırlamıyorum açıkçası.
Babel hariç ilk 11 oyuncusu yok içlerinde fatihciğim

13 milyon euro ile bu yonetim tettehi alamadi adamlar satmiyorum dedi adam gibi ingilizce konusan karizmasi olan ornegin haldun ustunel veya didier drogba gibi birini gonder 5 6 milyona alir gelirdi cekyadan tettehi elinde para varken alamayan beceriksizler den oyuncu bekliyoruz pehh
saçma

ben 3 sayıyorum
babel sener adem

Seri ile ilgili çok güzel bir yorum okudum adamın şu ana kadar oynadığı kulüpler pacos fereira-nice-fulham yani bize gelmeyecek bir kariyeri falan yok yeter ki yöneticiler iş bilsin.. Şu haliyle kimse 25-30 milyon vermez kendisine fulham için böyle pahalı bir adamı Championship te oynatmak lüks kaçar şampiyonlar liginde piyasa fırsatı da varken.. Yeter ki yöneticiler iş bilsin bjk Aboubakar Talisca gibi gelmez denecek adamları kiraladı ŞL faktörünü iyi kullanmalıyız

Neyi sacma adami ben futbolcu olsam benimle gorusme yapan adam drogba olsa onume ciddi bir proje koysa hic dusunmeden tamam derim sayginlik cok onemlidir drogba yi getir transferler icin gonder tum avrupa kluplerinde sayginligin artar bak bakalim nasil kullanmadigi oyunculari kapiyorsun jean micheal seri sukru hanedari tanirmi ? Drogba diyince adam drogbayi izleyerek buyumustur Beceriksizsen yapamiyorsan bileni getireceksin Patoyu almaya apo mu gider Drogba gibi birimi sen karar ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt