Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Seri-Mensah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha fazla yaklasmasınMehmet Topal bize yakınmış.
Yedek 6 numara olarak gelicek uygun maas alicaksa donk stoper yedegi olarak dusunuluyorsa maasi maksimum 700 800 bin euro olursa otursun klubede sakinca yok ama as 6 numaraysa uzak dursunMehmet Topal bize yakınmış.
okakaErsin düzen : Gomis Drogba ayarında bir forvet gelmek üzere diyor isim açıklayamam dedi.

batshuayi mi yineErsin düzen : Gomis Drogba ayarında bir forvet gelmek üzere diyor isim açıklayamam dedi.
Diagneyi satarsak Balotelli güzel bence.O da kafadan çatlak ama en azından ne vereceği belli•Bana kalırsa gelecek forvet FFP’yi de göze alırsak Mario Balotelli. Yalnız JM Seri’de gelirse düşünemiyorum.
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
sakin renktasYav ne topalı. Hay sokuyum gidiyorum ben sinir sistemim alt üst oldu gene sövmemek için tırnağımı yiyorum
sakin renktas
birsey oldugu yok
sorunda orda zaten....