Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgürle Leventin aynı anda geldiği bir gecedeki muhabbete daha yarim saat gecmeden ne idüğü belirsiz bir şahıs gelip turp sıkıyor göz göre göre..
İyi geceler herkese, malum kaçtı tadı herkesin..
Bir yanlış anlaşılmaya meal vermeyelim. Ben transfer dönemi gelen birisi değilim. 5 senedir her gün buraya girerim. ;)

Bir yanlış anlaşılmaya meal vermeyelim. Ben transfer dönemi gelen birisi değilim. 5 senedir her gün buraya girerim. ;)

Levent Abı iyi hoş ama Banega?

• Umarım sen haklı çıkarsın da bu adam formamızı giyer renktas.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Mustafa Kapı Seri
Feghouli Belhanda Babel
Mitroglu

yönetim bu transfer dönemi de prof dünyanın umulmadık bariyerleriyle karşılaşırsa bunu görürsek şaşırmayalım.durduk yere mustafa parlayabilir

Ozcimbomlu de Souza degil :)
Alex Teixeria
Hassss harbi miiii ulan yikarim ortalığı benim vascomun evladi teixeriaaaaaa, aşırı sevindim ya belhanda teixeira offf offf. Belhanda gitmezse 3 kisiye formasini alacağım demistim teixeira gelirse de alabilirim o derece

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bilet zamanlarından biliyorum da, sanki kendiniz demiştiniz öyle bişey, neyse belki ben yanlış hatırlıyorumdur
Onu bir arkadaşa içerlediğim için söylemiştim. Dalga geçer gibi soru sorunca ister istemez bizde insan olarak sinirlenip tepki gösterebiliyoruz. Ondan dolayıdır.

Bakteri gibi virüs gibi belli zamanlarda sahne alan insanlar var. Gelir burada istediğini paylaşır üyeler, isteyen inanır istemeyen inanmaz. Bunu içerleyip içerleyip kendine kompleks yapmaya gerek yok. Ha yaptın madem burayı sirke çevirmeye hacet yok. Su laflar da atışmalar da kimseye yakışmıyor, ayıptır.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt