Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
weirdobrittishbastardGelcem birazdan
Nick söyle bana bi onu kullanayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
weirdobrittishbastardGelcem birazdan
Nick söyle bana bi onu kullanayım
Banlanmayacağım bir isim söyle yavweirdobrittishbastard
yav ne bileyim olm türkçe bi şey yazma işteBanlanmayacağım bir isim söyle yav
r*dop bunagi bugun ne dedi
Aleyna tam pedofili magneti yav. O klipler filan nedir. Türkiye'de sapıklık çok da bu kadar teknik sübyancılık bir Amerika'da değer görür, karı da oraya taşınmış zaten. Bugün mesleği bırakıyorum dese hayatımız boyunca kazanamadığımız parayla hayatını idame ettirir, bu ne doymazlıktır ki böyle ahlaksızlıklara kadar düşer insan.

Olay nedir tam olarak
askere gittin miTransfer olmayınca Berna Gözbaşı mıdır nedir ona, Aleyna'ya filan sardık. Erkek muhabbeti kronolojisinde konuşacak futbol olmayınca kadın safhasına atladık. Buradan da askerlik anılarına bağlayıp günü kapatırız.
askere gittin mi
Aleyna tam pedofili magneti yav. O klipler filan nedir. Türkiye'de sapıklık çok da bu kadar teknik sübyancılık bir Amerika'da değer görür, karı da oraya taşınmış zaten. Bugün mesleği bırakıyorum dese hayatımız boyunca kazanamadığımız parayla hayatını idame ettirir, bu ne doymazlıktır ki böyle ahlaksızlıklara kadar düşer insan.
r*dop bunagi bugun ne dedi

Ronaldonun attigi ilk gol ofsayt ikinci mactaek olarak pepenin drogbaya penaltı +kırmızılık hareketi var 2.maçta onu eklememişler
amasyada mı yaptın bedelliyiGittim kardeşim, bedelliden yararlanıp 21 günde kotardık.