Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Belhandayı 11 çıkarmayalım , sahada gezinir eğer gidiyorsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ddiyelimki 300 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAbi kaç promil ?
Afiyet olsunddiyelimki 100 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Belhandayı 11 çıkarmayalım , sahada gezinir eğer gidiyorsa.

Son şovunu yapıp , gruplara atsa bizi ne güzel olur.Gezinmez kral son ana kadar mücadele eder![]()
Yaptıysam GS için yaptım abi.Daha dün dark web'de gezinen sen değil miydinMillete babeli satmaya kalkışmadın mı
![]()
+1905Gece bir bakiyorsun Rangersı yenmişiz, sonra şaaak Belhanda gitmiş, sonra şaaak Seri gelmiş, sonra şaaak Onyekuru gelmiş.
Her yer toz duman, her şey karışık, hiç bekletmeden şaaak Naingolan, hepsi şaşırır.
Millet diyeceki nasıl yapıyorlar hani FFP vardı, arkadan şaaak Babeli satarım, şaak bir Sigurdsson, çil yavrusu gibi dağılirlar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Gece bir bakiyorsun Rangersı yenmişiz, sonra şaaak Belhanda gitmiş, sonra şaaak Seri gelmiş, sonra şaaak Onyekuru gelmiş.
Her yer toz duman, her şey karışık, hiç bekletmeden şaaak Naingolan, hepsi şaşırır.
Millet diyeceki nasıl yapıyorlar hani FFP vardı, arkadan şaaak Babeli satarım, şaak bir Sigurdsson, çil yavrusu gibi dağılirlar.
Gece bir bakiyorsun Rangersı yenmişiz, sonra şaaak Belhanda gitmiş, sonra şaaak Seri gelmiş, sonra şaaak Onyekuru gelmiş.
Son şovunu yapıp , gruplara atsa bizi ne güzel olur.![]()
reis iyi misinsiz benden daha cevresi genişsiniz ama ....neyse.......
darkweb kullanıcı nickim junior osvaldo wesley belhanda
Beni bulun.
MollaymışDuyumcu musunuz siz de onu soruyorum