Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
böyle bir bardak var mı harbiden alıp içinde rakı içmek isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bir bardak var mı harbiden alıp içinde rakı içmek isterim.
BILMEDIGIN COK SEY VAR.
keşke akşam maç izlerken içseydin galibiyetimizin zafer sarhoşluğuyla birlikte belhanda'nın gidişini kutlardın.ddiyelimki 300 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ivanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecekkardeşim madem bitti kanat söyleyin gitsin. kalmış 4 gün zaten neyin gizemi bu
Ivanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecek
İsteselerdi de alamazlardi bence. Çünkü malum, bonuslarla 11 milyon euro filan ödedik biz. Onlar için çok yuksek bir meblağ.Orada da yapıyordur aynı şeyleri, sorun da yaşatıyordur. Muazzam oynasaydı zaten o dönem, onlar alırdı.
Demek ivanov doğruymuş orta sahalarla ilgili bilgin var mı ismi olmasa bile ülkesi yada oynadıkları lig falanIvanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecek
Nasıl topçu anlatsana rnktşDemek ivanov doğruymuş orta sahalarla ilgili bilgin var mı ismi olmasa bile ülkesi yada oynadıkları lig falan
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ivanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecek