Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halen bir bok anlamadim. yani ya 1-2 olursun veya kupayi alirsin. 3-4. pyi tutuyor dogru mu? sadece bir takimimiz artik uefaya katiliyor he
Anlamadim ki. Hadi sampiyon ön eleme oynasin da. Normalde kupayi alan direk katiliyo 2 takim da eleme oynuyodu. Bu 2 eleme oynayan takim direk bi alt lige mi dusmus oluyo yani?

Transfern uzaması iyi olur belki bi yerden pra gelir transfer yaparız

Yok reis o zaman da Abdürrahim Albayrak çıkar zamanımız çok azdı bu süre kısıtlaması bizi çok kötü etkiledi der

Bizim ülkemide olaylar böyle işliyor, çözüm bulmak yerine bahanelerin arkasına saklanıyoruz genelde çünkü en basit olan şey bahane uydurmak

İşte en azından paramız cebimizde kalır Eylül'ün 1'inde çöplere para dökemeyince.

2A242F8B-F0BE-4276-B851-9CE8C315A7FA.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
lan ocak dönemine ne kaldı zaten 2ay kalıyor basketbol mu bu kardeşim :D

Papis Cisse: Fenerbahçe’ye kalan maçlarda başarılar diliyorum umarım kümede kalırlar. (beIN)
Bu şikeciler öylesine bir cibiliyetsiz oluşum ki kendisine bu sözü söyleyeni de, Galatasaraylı olup ona küfür edip gelmek istemeyeni de ve hatta bizde fenomen olmuş bir adamı bile midesizce isteyip alabilen bir yapı. Hiçbir etik değeri bünyelerinde barındırmıyorlar. Rabbime şükürler olsunki Galatasaraylıyım.

İşte en azından paramız cebimizde kalır Eylül'ün 1'inde çöplere para dökemeyince.
Şu yönetim bir an önce gitsin de artık önümüze bakalım, bu kadar plansız bu kadar saçma işler peşinde koşan yönetim başımızda olduğu sürece 1 ileri gitsek 2 geri gidiyoruz

Önce yönetim değişir sonra kadrodaki ağır abiler(Falcao&Feghouli&Babel&Arda&Belhanda&Donk) gibi adamları temizleriz sonra oturup transfer konuşalım bence yoksa boşa konuşmuş oluyoruz gelen adam da Etebo gibi Sekidika gibi takımın dışında kalıyor

Neymiş bu akşamki maçın sonucuna göre belli olacakmış transfer yapıp yapmayacağımız, küfretsem olmaz sussam olmaz bu nasıl bir yönetim anlayışı bu güne kadar akılları nerdeydi bu adamların ? demek bu akşam elensek Abdürrahim Albayrak sevinecek transfer yapmaktan da kurtulduk diye

Şu Göktuğhan'a spiker yada muhabir falan demeyin ne olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt