Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadim ki. Hadi sampiyon ön eleme oynasin da. Normalde kupayi alan direk katiliyo 2 takim da eleme oynuyodu. Bu 2 eleme oynayan takim direk bi alt lige mi dusmus oluyo yani?halen bir bok anlamadim. yani ya 1-2 olursun veya kupayi alirsin. 3-4. pyi tutuyor dogru mu? sadece bir takimimiz artik uefaya katiliyor he
Yok reis o zaman da Abdürrahim Albayrak çıkar zamanımız çok azdı bu süre kısıtlaması bizi çok kötü etkiledi der
Bizim ülkemide olaylar böyle işliyor, çözüm bulmak yerine bahanelerin arkasına saklanıyoruz genelde çünkü en basit olan şey bahane uydurmak
Ben sevdim bu işi hatta hiç kapanmasa keşke pencerelan ocak dönemine ne kaldı zaten 2ay kalıyor basketbol mu bu kardeşim![]()
ln dur daha küfür saatine var kaciracaksin arınma gecesiniSiktirmeyin uzatmanızı burada kabız olduk bir işiniz de düzgün olsun kodumun aptalları.
Sikerler böyle transfer dönemini, uzatanın da amına koyayım.
Kornerlerde rangers iyiyse isimiz yas. Biz rahat vurduruyoruz topa
Kim ki o? Tanımıyorum.
Yav kabız olduk bekleye bekleye , yetmez mi behBen sevdim bu işi hatta hiç kapanmasa keşke pencere
Bu şikeciler öylesine bir cibiliyetsiz oluşum ki kendisine bu sözü söyleyeni de, Galatasaraylı olup ona küfür edip gelmek istemeyeni de ve hatta bizde fenomen olmuş bir adamı bile midesizce isteyip alabilen bir yapı. Hiçbir etik değeri bünyelerinde barındırmıyorlar. Rabbime şükürler olsunki Galatasaraylıyım.Papis Cisse: Fenerbahçe’ye kalan maçlarda başarılar diliyorum umarım kümede kalırlar. (beIN)
A Spor Göktuğhan Argın ile kavga eden spikeri Setenay Cankat'ın görevine son verildi
Reis bunun tuttugu felc olurda digerleri ne yapacakDuymamis olayim yegen.
![]()
Şu yönetim bir an önce gitsin de artık önümüze bakalım, bu kadar plansız bu kadar saçma işler peşinde koşan yönetim başımızda olduğu sürece 1 ileri gitsek 2 geri gidiyoruzİşte en azından paramız cebimizde kalır Eylül'ün 1'inde çöplere para dökemeyince.
Fener kanat alamamıştırUzatsalar neye yarar ki? Gelenler avrupada oynayamaz.