Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman disiplinli bir hoca akıllı dış baglantilari olan bir yönetim genç oyuncuda oynasa takım yenilsede destekleyecek bir taraftar ile başarılı oluruz .
Ben ogrenmem ogretirim diyen bir hoca geçen sene yaptığı hatalarin aynısını tekrar eden bir hocan varsa
Abdurrahim gibi bir adam transferi yapmaya çalışıyor ve kimseyi satamayan bir yönetim varsa
Yaşlı yıldız isteyen her yenilgide gençlere söven bir taraftar varsa başarı gelmez

Artık bizim ligdeki şampiyonluk bir kıstas olmamalı.. Avrupa'nın ilk 10 ligine bile giremeyiz eskiden 6-7 miyiz diye tartisilirdi.. Biz hep hocanın bir bildiği dedik saygı sevgi duyduk ama modern futbola ayak uyduramiyoruz bu çok açık.. yeni yetme hoca diyeceğin gerard mütevazi kadrosuyla seni pas pas ediyorsa otur düşün bir hocam.. fegh-falcao-belhanda-babel-cagne 5 lisininn maaşıni tüm Rangers takımı almıyordur ..

Artık bizim ligdeki şampiyonluk bir kıstas olmamalı.. Avrupa'nın ilk 10 ligine bile giremeyiz eskiden 6-7 miyiz diye tartisilirdi.. Biz hep hocanın bir bildiği dedik saygı sevgi duyduk ama modern futbola ayak uyduramiyoruz bu çok açık.. yeni yetme hoca diyeceğin gerard mütevazi kadrosuyla seni pas pas ediyorsa otur düşün bir hocam.. fegh-falcao-belhanda-babel-cagne 5 lisininn maaşıni tüm Rangers takımı almıyordur ..

Muslera, Marcao, Luyindama, Saracchi haricinde Rangers'ta düzenli ilk 11 oynayacak futbolcumuz yok bence.

başımıza ne geldiyse bu sene lig çok önemli safsatasıyla geldi.
1980'lerdeki vizyon bile bugünün çok ilerisindeydi. hep başarı kanıtlama isteği vardı kapasite yetmese de
hocasından taraftarına yönetimine bu kulüp iflas etmiş artık

Fatih hoca eski fatih hoca değil evet hala sampiyon yapabiliyor ama eski mental gücünde değil dk 80lere kadar bekliyecek hocamiydo fatih terim yada yransfer konusunda bu denli pasif kalacak bir hocamiydi
Özetle hoca yaşlandı maalesef bu sene şampiyon yapıp en güzel şekilde noktalwmali kariyerini

Bu sezon artık bir şekilde bu kadro ile oynanacak.

Seneye yeni yönetim ile bambaşka bir futbol yönetimi olacak diye düşünüyorum. Muhtemelen oyuncu satışımız daha iyi olur. Eğer bu kalan günlerde satış olmazsa seneye Luyindama, Marcao, Diagne gibi oyuncular satılma şansı yüksek olur. Dün Avrupa ligleri maçlarında gözüme çarpan ve bu sezon takip edeceğim oyuncular listesine eklediğim oyuncular. Bu transfer dönemi olmadı, belki seneye lazım olur.

Anel Ahmedhodžić - stoper
Toni Borevkovic - stoper
Gelson Dala - kanat/forvet
Shamar Nicholson - pivot

Bu Rangersın santraforunda da numara yok ha. Yok 20 milyon euroymuş falan, dün çok kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt