Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.787
- 109.609
- 4.878
katılıyorum rtaş
Mikkelson
Tavares
bu tip adamlara yönelmek gerekir
hangi tavares
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum rtaş
Mikkelson
Tavares
bu tip adamlara yönelmek gerekir
Transferde anlık olarak her şey değişebiliyor.Apo iki forvet alacağız hoca ise Ndiaye bedelsiz gelecek derken sonucun nasıl olduğunu gördük.Hoca Ozan Kabak'ın satışını bile son anda öğrenmiş, hal böyleyken Özgür Ayten gibi duyumculara yüklenmek anlamsız.Galasevgisi dahil bütün muhabirler Okay son aşamada derken Özgür Ayten Okay olmayacak dedi.Adam belli ki anlık bilgi alıyor.
hangi tavares
Babasının çeyreği kadar bile yetenekli olmadığı halde çok yetenekli babasını 26 yaşında olup özellikle son 1 senesini izleyip hatırladığım için babasının kendimi çok ama çok şanslı hissediyorumGol atmadigin icin tesekkürler evlat, buna dayanamazdim.
Asist yaptin tabi ama golden iyidir.
babel ve feguliyi bi yerlere ittirelim son 3 gün kala

Rangers'in kadrosu Fatih Hoca'ya verilse kume dusmemeye oynar bizim ligde. Sagbek'leri disinda vasat ustu tek futbolculari yok. Gucluler ve bir sistem duzen icinde oynuyorlar. Bu ulkede hicbir takimin yapamadigi, yapmaya dahi calismadigi vede futbol fakiri taraftarlarinin ulke icindeki kisir yarislarla ovundugu surece hayatlarinda goremeyecegi gunumuz futbolunun temel ilkelerini yerine getirmelerinden kaynaklaniyo aradaki fark. Hayal gormeye devam edildigi surece, sampiyonluklar gorsekte futbol goremeyecegimiz acik. Avrupa'nin vasat takimlari bile silindir gibi ezip geciyo her Turk takimini ve halen imparator naralari atanlar var. Yapicak bisey yok. Biz boyleyiz. Vasati cok severiz meslek ayirt etmeksizin.Muslera, Marcao, Luyindama, Saracchi haricinde Rangers'ta düzenli ilk 11 oynayacak futbolcumuz yok bence.
Emre Kılınç orta saha olarak Galatasaray forması giymek istiyorsa bir forma verelim hemen halı saha da oynayabilir tabiki gönlünce
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi