Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk
Kaldi Babel, Ahmet ve Sener
Jimmy - Karagumruk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda gitse ne olacak? Feghouli, Babel, Arda, Falcao falan var daha. Hangi birini yollayacaksın? Kaldı ki gelenler de düzgün bir sistemi olmayan takımda ne yapabilecekler?
Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk
Bunu taraftar biliyor ama beceriksizler bilmiyor iste, ben bunu 1 ay once de demistim. Seni takimda dusunmuyoruz desen seneye EURO 2021’ye katilmak icin kendine takim bulur zaten.Şu babeli kadro disi biraksak euro21de oynabilmek icin kendine takim bulur ama hoca salmiyor
Belhanda kesin mi?Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk
Feghouli ? Şener ve Babel zaten terimin kazıkları. Zamanında arda dan gelen parayıda güreşçiye ve rüzgarın oğlu Yiğit Gökoglan a baymıştı.Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk
Bunu taraftar biliyor ama beceriksizler bilmiyor iste, ben bunu 1 ay once de demistim. Seni takimda dusunmuyoruz desen seneye EURO 2021’ye katilmak icin kendine takim bulur zaten.
Yemin billah her havaya sicradiginda tendonlari kopacak diye korkuyorumAnlatamazsın yav.
Dün attılar gitti bok gibi pas verdi geriden gelmeyen bir adama doğru.
Sprint atsa lifi atacak diye korkuyorum.
Ardayı bu isimler ile bir tutman ona haksızlık.diğerleri gibi sahada boş durmuyor ruhsuz değil çabalıyor,savaşıyor bu takım için hepimiz gibi taraftar ve sevgisi var sadece zamana ihtiyacı var