Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk

Kaldi Babel, Ahmet ve Sener

Belhanda gitse ne olacak? Feghouli, Babel, Arda, Falcao falan var daha. Hangi birini yollayacaksın? Kaldı ki gelenler de düzgün bir sistemi olmayan takımda ne yapabilecekler?

Ardayı bu isimler ile bir tutman ona haksızlık.diğerleri gibi sahada boş durmuyor ruhsuz değil çabalıyor,savaşıyor bu takım için hepimiz gibi taraftar ve sevgisi var sadece zamana ihtiyacı var

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Jakup Jimmy Durmaz ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Jakup Jimmy Durmaz ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2019-2020 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 7.000.000 sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

??

Şu babeli kadro disi biraksak euro21de oynabilmek icin kendine takim bulur ama hoca salmiyor
Bunu taraftar biliyor ama beceriksizler bilmiyor iste, ben bunu 1 ay once de demistim. Seni takimda dusunmuyoruz desen seneye EURO 2021’ye katilmak icin kendine takim bulur zaten.

Jimmy Karagümrük'te bi 5 gol 5 asist falan yapsa da seneye minimal bir bonservis kazandırsa.

Belhanda - Nice
Jimmy - Karagumruk

Kaldi Babel, Ahmet ve Sener
Feghouli ? Şener ve Babel zaten terimin kazıkları. Zamanında arda dan gelen parayıda güreşçiye ve rüzgarın oğlu Yiğit Gökoglan a baymıştı.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Evander'i 3m+ 5.5m zorunlu opsiyonlu kiralasınlar Belhanda'dan gelen paraylar, kanada da Danjuma falan kiralansın epl'de adam dolu

Bunu taraftar biliyor ama beceriksizler bilmiyor iste, ben bunu 1 ay once de demistim. Seni takimda dusunmuyoruz desen seneye EURO 2021’ye katilmak icin kendine takim bulur zaten.

Ayni durum feg icin de gecerlim. Son dunya kupasini oynayacak o da. Yonetimde suclu ama gorduk ku bu oyunculari tutan bir hocamiz var. Belhanda gitmek istiyor diye adama trip attigi bildigin basin toplantisinda.

Ben aylar evvel demistim. Belhanda paragoz biri degil git desen gidecek bir tip ki adam gitti iste.

Gitmesi gereken adamlar öncelik sırasıyla;

1- Babel
2- Feghouli
3- Falcao
4- Belhanda
5- Linnes

1- Ahmet
2- Şener
3- Jimmy

gebericem.webp

Ardayı bu isimler ile bir tutman ona haksızlık.diğerleri gibi sahada boş durmuyor ruhsuz değil çabalıyor,savaşıyor bu takım için hepimiz gibi taraftar ve sevgisi var sadece zamana ihtiyacı var

Cabalamakla oluyorsa ben de oynarim Galatasaray'da. En az Arda kadar cabalarim. Galatasaray evlatlarin, cabalayanlarin degil de en iyilerin oynadigi yer olmali bana gore. Basimiza ne geldiyse evlatlardan geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt