Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır savaş varken neftçidrki cigersiz herifleri alıp gelelim. Milandan neyimiz eksik

Hoca haftasonu evdeyken epl maçlarını izliyor sonra gaza geliyor ulan bende pas oyunu oynatayim why not diyor sonra ortaya +18goruntuler çıkıyor.

Galatasaray Anadolu takımı yapılmaya mı çalışılıyor.. bu arada belhanda gerekirse bedelsiz gitsin dedim aynı fikirdeyim gitsin transfer olmasa dahi gitsin yanına bir kaç arkadaşınıda alsın hatta
Şu an orta saha olarak Anadolu takımları bizden iyidir.

@Terim bu Babel denen hırb Fulham'da estirirken ne oldu düştü bu kadar?

İleri tarafı dinamikleştirmeden hiçbir şey olmaz bizden. Hele ki avrupa maçlarında genç kadrolar sürekli tokatlar bizi. Bu durağan ileri hattımızla Rangers Brugge gibi genç dinamik kadrolara bir halt yapamayız.

2017ye gelindiğinde takım çökmüş ve yaşlanmıştı

veteranlarla dolmuştu ve neşter gerekiyordu ve o yıl vuruldu gelenler arasında feghouli dışında tempo sorunu olan adam neredeyse yok gibiydi

o takımın oyuncuları anlamsız maaşlar aldılar 2 yıl şampiyonluk ve üzerine bonservis kazandırdılar belhanda dahi rahatlıkla 10 milyon kazandıraiblirdi

o takım 3 yılda adım adım eritildi ve nasıl oldu da denk geldiyse alınan 2 stoper dışında ne maç kazanabilen ne para kazandırabilecke bir yığın anormal maaşlı veterena kaldı
2017'deki operasyon 44 mil.€ bonservis sınırsız maaş ile yapılmıştı işin maddi boyutunu desteklediğimi söyleyemem ama doğru bir kadro kurulmuş Tudor hayvan gibi bir takım hazırlamıştı sezona girerken

2017'den sonra 3 yılda 38-39 mil.€ gibi bir para harcamışız transferde dediğin gibi Marcao & Luyindama ikilisi haricinde doğru transferler gelmedi burada harcadan 39 mil.€ bonservis benim için daha büyük sorun mesela işin ilginç yanı bu 39 mil.€ parayı harcarken Marcao&Luyindama ve Diagne & Emre Akbaba dörtlüsü haricinde kimseyi bonservisiyle almadık hep taşıma suyla kiralık oyucuyla saçma sapan transferlere ödedik o parayı

Defans hattımız ne kadar iyiyse hücum hattımız da o kadar kötü. Orta sahayı saymıyorum bile çünkü orta saha diye bir şey yok takımda.

Destur yahu adam daha yeni geldi. Pat diye önemli bir UEFA maçına dünyadaki hiçbir teknik direktör koymaz maça.

Terim suçsuz demiyorum ama saçma yönlerden eleştiriliyor.

Teknik/taktik olarak rezil durumdayız. Takımda birçok hücum oyuncusu var aöa hücum yapmayı bilmiyoruz. Önce bunu eleştirelim.
Şaka mısın Berke. Öyle mantık mı olur yahu.

Galatasaray Anadolu takımı yapılmaya mı çalışılıyor.. bu arada belhanda gerekirse bedelsiz gitsin dedim aynı fikirdeyim gitsin transfer olmasa dahi gitsin yanına bir kaç arkadaşınıda alsın hatta
yenilenmeye bi yerden başlamak lazım.feghouli babel falcao ve belhanda bu takıma büyük yük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt