Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanın gitmesi gerektiğini sürekli savunan biri olarak söylüyorum bu bedevi kalıyorsa kalsın ama babel denen top tepicisi bu takımdan gitmesi gereken ilk adam olduğunu düşünüyorum. Takımda en sinir olduğum adam belhandadır ama gitmesi gereken dehlenmesi gereken ilk adam babeldir

Sampiyon olcaz len —> terim koyar —> hühüüü bizi terim hegamanyosindan kurtarin len —> hüühüüüü

Onların derdi lig şampiyonluğu olabilir ancak son zamanlarda hocayla hemfikir olduğum nadir cümlelerden biri "adı geçenlerle rakip bile değiliz" cümlesidir. Bana ne fenerden. Ben artık her maçta Avrupa'da rezil olan bir Galatasaray görmek istemiyorum.

Tekme tokat ligimize dönecez diye şampiyon olmayalimmi yani?

olmayalım
ne zaman avrupada dişli, güncel futbolun gerekliliğini yerine getirecek, transferde sıçıp sıvamayan birileri gelir bu vizyonda planlama yapılırsa (geçen senenin prag'ı kadar olsak yeter)

bunlar yapılınca bu hırvat liginden hallice ligi düşünmeye otomatikman gerek kalmayacak

Kamuoyuna:
Bir tayfa türedi, kimsenin yapamadığı transferleri yapıyoruz diye, yok batacaksınız,yok 5 seneye amatöre geri gidersiniz diye boş boş konuşuyorlar.Bilmiyorlarki onların para verip alamadıklarını, biz teklif ettikleri ve verebilecekleri paranın en fazla yarısına alıyoruz. He bu arada sizin gibi çöp futbolculara yüksek bonservis bedelleride ödemiyoruz.Aldığımız her oyuncu nokta transfer ve çoğu bedelsiz geldi. Bu bir transfer becerisidir, eleştirip kötüleyeceğimize takdir etmeyi öğrenin. Süleyman Hurma bu ligin en akıllı ve en iyi başkanıdır! Süper ligin ayarlarıyla oynayacağız demiştik ya, bir ilave daha edelim;Süper lige ambargo koyacağız!Bu saatten sonra herkes sadece Karagümrük konuşacak! Bizi izlemeye devam edin! Karagümrük efsanesi geri döndü ️ Karagümrüklüler
Yarin fb 5 0 kazanir bu mesajin ustune

Bu PL kuluplerinden bizim oyunculara niye teklifler gelmiyor. Adamlar bizim lige bakmiyorlar bile.

Onların derdi lig şampiyonluğu olabilir ancak son zamanlarda hocayla hemfikir olduğum nadir cümlelerden biri "adı geçenlerle rakip bile değiliz" cümlesidir. Bana ne fenerden. Ben artık her maçta Avrupa'da rezil olan bir Galatasaray görmek istemiyorum.
Hocanın sayesinde bu söz yakında gerçek olacak.Avrupada zaten yıllardır gerçek hale döndü.Hiçkimseye rakip bile olamıyoruz.

Kamuoyuna:
Bir tayfa türedi, kimsenin yapamadığı transferleri yapıyoruz diye, yok batacaksınız,yok 5 seneye amatöre geri gidersiniz diye boş boş konuşuyorlar.Bilmiyorlarki onların para verip alamadıklarını, biz teklif ettikleri ve verebilecekleri paranın en fazla yarısına alıyoruz. He bu arada sizin gibi çöp futbolculara yüksek bonservis bedelleride ödemiyoruz.Aldığımız her oyuncu nokta transfer ve çoğu bedelsiz geldi. Bu bir transfer becerisidir, eleştirip kötüleyeceğimize takdir etmeyi öğrenin. Süleyman Hurma bu ligin en akıllı ve en iyi başkanıdır! Süper ligin ayarlarıyla oynayacağız demiştik ya, bir ilave daha edelim;Süper lige ambargo koyacağız!Bu saatten sonra herkes sadece Karagümrük konuşacak! Bizi izlemeye devam edin! Karagümrük efsanesi geri döndü ️ Karagümrüklüler
Doğru

Hurma ederinden azına alır ederinden fazlasına satar.

Gidip hayvan gibi para ödeyecek değiller.

Olm çok komik lan koca ligde Cyprien'in yanından geçecek orta saha yok.

Herif 6.5 bonservis 1 m maaşa gidiyor.

Ozan Tufan'ı sırf top sürüyor diye ligin en iyi orta sahalarından biri sanan zihniyet için normal gerçi.
Biz istesek 15 milyondan aşağıya istenmez. Çünkü mal yöneticilerimiz var

Kamuoyuna:
Bu şey değil mi ya adnan sezginin ruhu.

Kim olduğunu bilmiyorum ancak kendisiyle tamamen aynı fikirdeyim.
Ben burada yazınca laf ediyorlar da herifler oynattıkları sistemi, taktiği yedire yedire öğretiyorlar. Kafada bir sistem oturtup ona göre oyuncu alıyorlar. Her an her saniye sahadaki matematiği, gelişimi düşünüyorlar. İlla büyük hoca olmaya gerek yok, açılsın Young Boys incelensin, Dinamo Zagreb incelensin. Bu takımların nasıl futbol oynadığına bakılsın. Her sene ne kadarlık adam satıyorlar bakın.

Avrupa'dan zımba gibi geliyor adam bakıyorki herkes yatıyor o da salıyor. Fernando geldiğinde nasıldı, giderken nasıldı, şimdi Sevilla'da nasıl? Adam orada 40+ maç oynadı bizde 30 üstüne çıkamıyordu. Hem de daha üst seviyede oynadı.

Asıl sıkıntı maaş ama, Türk futbolunu dibe batıran maaşlardır.

Yalniz bu 10. Olacak trabzon bize 4 tane atar. Hiz abi hız

TS'nin kanatlara bakın.

Ekuban
Nwakame
A. Ömür

Bir de Diabate var tabii. Onu da unutmamak lazım.

Hepsi dar alanda çabuk, açık alanda hızlı adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt