Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri dönerse zaten 3-5-2 daha uygun oyuncunun savunma zaafiyetleri nedeniyle, bekler ve stoperler uygun nitelik açısından ama yeterli nicelikte nitelikli stoper yok dediğin gibi, ayrıca Adem’i de çok arayacağız bu sene

Evet en az 5 tane iyi stoper gerekiyor bu sistem için.Hoca belki okayı o geri 3 için istemiş bile olabilir.Herkes taylan yerine dusundu ama belki de oraya istendi.Eskiden olsa fatih terim denerdi derim ama artık pek denemiyor.Kendi ile inatlaşıyor surekli.

18 takımlı ligde katılabilirim, diğer rakipleri Avrupa'daki olsa yine bir yere kadar derdim ama 60 a yakın maç oynanacak Ziraat TR kupası ile bu yaşta futbolcular kaldıramaz uzun süre, diğer taraftan kadro derinliklerine lafım yok çok adamları oldu ama bu da maaş bütçesinde büyük sıkıntı.

Bizim için dediğine katılıyorum, Yönetim ve Hoca el birliğiyle içine ediyorlar takımın, 3 tane sağlam adam alıp eldekileri elden çıkaramayan tipler yönetimde, Hocaya gelince Oğulcan, Kerem, Sekidika aldırdı birini göremedik. Alt yapı önemli diyor Ali Yavuz, Bartug, Atalay, göremedik. Berk Balaban var Fatihi aldık, Sarrachi Linnes yok, Emre oynadı Süleyman oynamadı daha ne diyeyim

Bu sene yine de bizimle, fener arasında geçecek belli, bir de sürpriz takım olur
2 sakatlığa koparız biz zaten ilk yarı hafta arası maç olmıcak, Sosa falan rahat kaldırır o maçları ki Sosa'yı istediğimde tepki almıştım bugün onun gibi adam bile alınmadı takıma.

Diğer takımlar da kötü ama yeni oyuncuları takıma oturunca toparlayacaklardır.

18. hafta 10 Ocakta; o tarihe kadar 40 puan toplarsak belki yapılacak transferlerle ayakta kalırız. Olur da koparsak sonumuz 2010/2011 sezonu gibi olur.

Göz göre göre kötü geçeceği belli sezona yine eksiklerle gireceğiz. Dua edelim Sarachi 50 maç oynasın.

2 sakatlığa koparız biz zaten ilk yarı hafta arası maç olmıcak, Sosa falan rahat kaldırır o maçları ki Sosa'yı istediğimde tepki almıştım bugün onun gibi adam bile alınmadı takıma.

Diğer takımlar da kötü ama yeni oyuncuları takıma oturunca toparlayacaklardır.

18. hafta 10 Ocakta; o tarihe kadar 40 puan toplarsak belki yapılacak transferlerle ayakta kalırız. Olur da koparsak sonumuz 2010/2011 sezonu gibi olur.

Göz göre göre kötü geçeceği belli sezona yine eksiklerle gireceğiz. Dua edelim Sarachi 50 maç oynasın.

Şaka gibi ama koskoca transfer dönemi geçti hala feghouli babel ve falcao gibi bitik adamlar oynuyor.Resmen fenere dönduk.Onlar da her sene transfer falan yapar ama en sonunda kadroları eskisinden daha kötu olurdu.

Bu saatten sonra gelirse bi ivanov gelir bence yapılabilicek en mantıklı kadro 4-2-3-1 sistemi ile Bu

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan Etebo
Emre Arda Belhanda
Diagne

Yahu bizim Türk takımları neden akıllanmaz.? Özellikle 3.5 büyükler. Ulan bu kadar mı gerizekalı olunur.? Yapılanmaya giden bir tane takım yok. Mesela biz, yahu gençleştirmeye ne zaman gidecez. Yav ben 2-3 sene beklerim. Çıkar alt yapıdan 6 oyuncu,git al scoutun bulduğu 3-4 adamı. Başarı muhakak gelecektir. Bunu yaparsak sürekli hale gelecek. Aynı 96-2001 sezonu gibi. Yemin ederim bana şimdi deseler ki Avrupa da en sevdiğim futbolcuların başında geliyor. Deseler Cavani geliyor ben hayır derim. Bizim artık geçici başarılardan vazgeçip sürdürülebilir başarı yakalamamız gerekiyor.

Saracchi'nin yedeği sağ ayaklı düz adam Linnes. Hale bak
Hoca kiralık istemeyince normal.

Bu yönetim nasıl olsa kiralıkları alırız kafasındaydı ama işte ellerinde patladı süreç.

Hala Maicon'un acele bir şekilde, yok pahasına neden gönderildiğini de anlamıyorum. Orada takımının en önemli adamlarından biriyken uçak parasının dahi cepten ödenip gönderilmesi rezalettir açıklanamaz.

Ekrana çıkıp 38 transfer yaptık diye artistlik yapmayı biliyorlar, bu yönetim Dursun yönetimi dahil tarihin en basiretsiz yönetimidir. Sadece Terim'e sırtını dayayarak başarılı olmuştur.

Yahu bizim Türk takımları neden akıllanmaz.? Özellikle 3.5 büyükler. Ulan bu kadar mı gerizekalı olunur.? Yapılanmaya giden bir tane takım yok. Mesela biz, yahu gençleştirmeye ne zaman gidecez. Yav ben 2-3 sene beklerim. Çıkar alt yapıdan 6 oyuncu,git al scoutun bulduğu 3-4 adamı. Başarı muhakak gelecektir. Bunu yaparsak sürekli hale gelecek. Aynı 96-2001 sezonu gibi. Yemin ederim bana şimdi deseler ki Avrupa da en sevdiğim futbolcuların başında geliyor. Deseler Cavani geliyor ben hayır derim. Bizim artık geçici başarılardan vazgeçip sürdürülebilir başarı yakalamamız gerekiyor.
Hoca 3 sene beklemez rts. 3 seneye emekli olur. O yuzden alabilecegi kdr sampiyonluk alma peşinde. Genc oyuncuya genc bi teknik direktor lzm.

Galatasaray koca sezona 2 orta sahayla girmez burası Galatasaray beceremeyenler hemen defolup gitsin yönetiminden teknik heyete kadar

Babel - Feghouli bonservissiz alan varsa hemen verelim gitsin. Kağnı gibi kanatlardan bıktık artık.
Sekidika, Kerem ve Oğulcan üzerinde ısrarcı olsak daha iyidir. Kanatta oynama özelliği varsa Ali Yavuz da eklenebilir listeye.
Feg - Babel'e yıllık vereceğimiz 6-7m euro ya yazık. Önlerine atılan toplara koşacak halleri yok ya.

Kerem’i maçların son 10 dakikasında bile oynatmayacaksak niye antrenmanları kapattık hazırlık maçlarını yayınlayamadık neden bu kadar tantana yapıldı? Kadroya giremesin diye mi

Kasada 1 milyon var. Transfer olacaksa bostaki Khedira + Goetze ( Boylece Almanlardan da nefret edecegiz " Artik Alman futbolcu istemiyorum gibi") ve 1 milyona kanat alinir.
1 milyona hic olmazsa Zickernagel'i alalim. Tutmazsa bile elden rahat cikartiriz. Yani kusura bakmayin ama Zickeragel'i de almiyorlarsa Aralik'ta secim olsun. Ocak ayinda bunlara kalirsak kume duseriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt