Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonraki istifa Tag i için anket açılsın demin gördüm
TransferDeğilİstifaİstiyoruz güzeldi

Başak toparlanır şampiyon olur , yine bu ezikler olamaz 😂

1601748366136.webp

Şaka maka gerçektende bu adamı alsanız iddiaya girerim ortalığı yine siz kaldırırdınız bu yaşta ki oyuncuya bu kadar para verilir mi diye.Sizin ki tamamen algı yaratmak bugun mukkemel dersiniz sene sonunda ohh iyi ki almamışız enayi fener dersiniz.

canerin gelmesini çok istedim hicbirsey yapmasına gerek yok bu kadar kalitesiz bir ligde son yarım saat bile oyuna sok habire soldan ortalasin .. biz ne yapıyoruz maç sıkışınca gördük işte ne rangers ne fb maçında rakibi zorlayamadik bile son dklarda.

Minik kanarya fotosunu gördüm bence komikmiş küçük sarı bir kuş aynı fener gibi

Bu fenerden adam olmaz, esek oglu esek olur okadar!!

Bana sorarsaniz InsAllah iyi olurlar, neden ise bizim camia hep kendini fb ile kiyasliyor.

Yok fb kotu oldugu icin biz kotunun iyisi olabiliriz.
Yok fb kotu oldugu icin Fatih Terim elestirelemez.
Yok fb kotu oldugu icin transfere gerek yok.
Vesaire bir suru bahane var, ve buda vizyonsuzluk olmuyor. Bakin bi Terim ile son 3 avrupa macerasi nasil gecmis?

Fener iyi giderse taraftar uykudan uyanir ve nasil bok gibi yonetildigimizi gorecektir. Hocanin takima 3 yilda ne kattigini ve taktik oyun olarak nereye geldigimizi.

Bakin arkadaslar 3 yildir basaksehir ile mucadele ediyoruz. Taliscali bjk yok, donemin selcuk burakli trabzon yok yada alexli fb yok. Bak bakalim bunlar olsa ne olurdu. Burdaki en has Terimci isyan ederdi!!

Dusunun 3 yil icinde 2 defa sampiyon ol, okadar gelir sagla avrupadan. Ve borc 30% artmis, saka gibi..

Sosanın aldıgı parayı cıkarması için 8 maçı direkt kazandırması lazım.
Sosa öyle, feghouli böyle diye diye bu hale geldik geçiniz. Geçen sene trabzonsporda 3 ay yattıgını ne çabuk unuttunuz.
Duran top dediğnin şey Allah vergisi de değil oturup çlıştıgın sürece etkili sonuçlar çıkrırsın. Millet taç kullanması için özel hoca tutuyor. Verirsin sağlam para tutarsın özel koç sonuç alırsın.
Bizim takımın oyuncudan ziyade önce cesur hocaya ihtiyacı var. Eldeki adamları Beşiktaş alsa ortlık yıkılırdı elindekinin değerini bilmeyip sürekli olmuş adam peşinde koşup beleşçiliği bir zahmet bırakalım.

transfer yapın artık damında gezindiklerim. abv bu rezillerin

Yahu mevzu Fener değil. Onların uyum süreci zaten sıkıntı ama her maç ortaya çıkıp maç alacak adamları var.

Sen kendi eksiklerini giderememişsinki Fenerle karşılaştıralım. Avrupa kaybı desen asıl moral bozucu nokta o.
Transfer donemi hic acilmasa bizim icin daha iyiydi. Resmen rezil bir donem oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt