Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be 2 gün SONRA dönem bitiyor ama falcao , Babel , belhanda , feg çöpleri duruyor ve adam gibi bir tane transfer dahi olmadı. Şu yönetimi savunan da ne bileyim...

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Ivanov hayal kirikligi yaratti. Zinkernagel icin hala umudum vardi

lan bari mehmet özcan yada berat özdemiri alın. ömeri falan takasta kullanın . bu saatten sonra transfer falan bitmiştir ya bunlar yemin ederim süpermarket yönetse 2 seneye bakkala döner dükkan .

O vergileri hangi takim ödeyebilirki? Kimsenin gücü yetmez diye bir sene sonra kalkmazmi?

Evet %15ten %40a çıktı.

Keşke bu karar daha önce alınsaydı, yüksel bedelli sözleşmelere son verirdik en azından.
bu saatten sonra yüksek maaşlı hiç bi oyuncu gelmemeli artık. kötü bi şekilde tecrübe ettik. nekadar düşük maaşlı olursa oyuncu kariyeri için okadar mücadele ediyor. öteki türlü yüksek maaşlı adam hayatını garantiye aldığı için direk emeklilik moduna geçiyor ligi sallamadıkları için.

Bizim lig hakikaten çok boktan kıvamda. Yıllardır kendimizi sadece dev aynasında görüyoruz

Turkiyede transfer yapmak kolay is degil artik. Kuluplerin yönetilme sekilleri tabiri caizse berbat.

Bugun Galatasaray dahil transfer yapmak icin bütçe ariyor. Ülkenin
Kardeş antuya yazarken sekmeyi karıştırdın galiba

Hayir. 1 yildir üyeyim buraya. Takip etmeyi severim. Amacim taşkınlık yaratmak değil.

Yönetim cidden facia. Her sene saçma sapan işler. Artık süreleri doldu. Bence kendileri ufaktan bıraksınlar. Güçlü ve profesyonel bir yönetim gelsin.

Yönetim cidden facia. Her sene saçma sapan işler. Artık süreleri doldu. Bence kendileri ufaktan bıraksınlar. Güçlü ve profesyonel bir yönetim gelsin.
Şu transfer dönemini bitirip istifa etmeleri lazım ama , kendi hesaplaşmaları için seçimi beklerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt