Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
transfer pazartesi 17 de kapanıyor dimi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın suçu yok, Galatasaray yönetimine giren insanların yönetmeyi becerememesi. Ben zaten taraftarın suçu var demedim, sadece bu borcun altından şu an kimse kalkamaz. Akışta gitmeliyiz, bizi kurtarıcak(Aslında kurtarıcak değil şu an için sabit tutacak) maddi gelirler şampiyonluk ve şampiyonlar ligi. Ama görünen o ki şampiyonlar ligi de hayal olacak, çok kritik bi eşik. Şaka gibi geliyor ama bu kulüpler batma noktasında.taraftarin sucu ne? biz herzaman genc getir parlat sat fikrindeydik ayni zeka malesef yöneticilerde yok, sorun zaten burada adam akilli bireyler o koltukta otursa lig ucardi, anadolu kulüpleri bile daha net zeki stratejik hamleler gösteriyor.
Hoca donku niye hiç değerlendirmiyor renttaşne leaki renkflint
bu adam zaten futbolcularla iliskileriyle mesur bir nevi animatör gibi, eglendirir, gezdirir, mutlu etmeye calisir, ama transferden sorumlu olmasi tam bir yanlis görev.Abdurrahim Albayrak ı şöyle düşünüyorum ben, bir takımda yedek stopere oyun kurucu görevi verilmiş sahaya sürülmüş gibi, hiç alakası olmayan bir işi vermişler adama hem kendine yazık hem takıma. Ona o görevi veren şahsiyetin vizyonu bu işte
Hoca donku niye hiç değerlendirmiyor renttaş
Son maçta dedikleri adam olana çok bileHoca bir lafıyla Apo'nun ve yönetimin fişini çeker ama ilginç hiç sesi de çıkmıyor
Bu saate kadar beklemeyecekti. 2 senedir başına geliyor bu kadar babana güvenmezsin be. Daha Kaan transferi olmadığında bunların ağzına sıçmalıydı medya önündeSon maçta dedikleri adam olana çok bile
Dünya yıldızı Arda geldi yaHayatımda bu kadar boş transfer dönemi görmedim. Bir biz bir Real Madrid formu transfersizlikten çıldırıyor
zaten batti, son demleri, kici kirik hajduka bile zorlandik, ligde saniyoruzki ooo wow bu nasil mücadele cart curt, elin rio avesi ülkesinin ortalarindaki takimlar senin büyük takimlarini eliyor, neden cünkü basindakiler dogru strateji kullaniyor. milana bile sansiz elendiler.Taraftarın suçu yok, Galatasaray yönetimine giren insanların yönetmeyi becerememesi. Ben zaten taraftarın suçu var demedim, sadece bu borcun altından şu an kimse kalkamaz. Akışta gitmeliyiz, bizi kurtarıcak(Aslında kurtarıcak değil şu an için sabit tutacak) maddi gelirler şampiyonluk ve şampiyonlar ligi. Ama görünen o ki şampiyonlar ligi de hayal olacak, çok kritik bi eşik. Şaka gibi geliyor ama bu kulüpler batma noktasında.
Onun yıldızına....Dünya yıldızı Arda geldi ya
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cagne iyidir, o oynasin. Nezaman girse karistiriyor ceza sahasini. Pozisyona giriyor. Eski takimina patlayacaktirFalcao oynamali
Tepeyi terkeden okçular tam liste gibiBabel
Feghouli
Donk
Falcao
Belanda
Sener
Diagne
Jimmy
Ahmet
Jimmy gitti hiç yoktan 1 kişiBabel
Feghouli
Donk
Falcao
Belanda
Sener
Diagne
Jimmy
Ahmet
Babel
Feghouli
Donk
Falcao
Belanda
Sener
Diagne
Jimmy
Ahmet
arkadaşı cünkü apo ama genede kızdıgı zaman dokunduruyor lafı. uğraştılar ama olmadı diyor mesela beceriksizler diyor resmen kırmadan kendinceHoca bir lafıyla Apo'nun ve yönetimin fişini çeker ama ilginç hiç sesi de çıkmıyor