- 24 Mayıs 2009
- 17.317
- 20.299
- 2.643
Galasevgisi kanat diyor Avrupadan anlık fırsatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galasevgisi kanat diyor Avrupadan anlık fırsatmış
hem oynayıp hem oynatan oyuncu herzaman fark yaratır kral yanında oynayanlar bile piyasa yapar , biz selcugu bile topçu zannetmistik bunların arasında bjk bile iki tane bu tip oyuncuyla domine etmişti talisca atibaBu konuda Ujfalusi üstüne tanımıyorum etrafındaki oyuncuları müthiş etkiliyordu.
Bu arada unutmadan Mhy'dan kendi adıma özür diliyorum. Demediğim şey kalmadı ama şimdi düşününce bu yönetim kim bilir arka planda ne saçma isteklerde bulundu, ne amatörlükler yaptı ki Terim için Erol Bulut'a gol sonrası yargı dağıtan bu adamı onun oyuncusu yapmaya itti.
Emre Kılınç nasıl elde kalmış hayret edici. Bu kadar saçmalığa rağmen bizi yine de seçmesi gözümde onu gördüğüm en büyük Cimbomlulardan biri yapıyor.
bu sebeplerin hepsi amatörlük ve hepsi gerçektir. bu kadar hassassan planlamasını buna göre yaparsın. gelirsiz orta çaplı vizyonsuz kendi çarkını çevirmeye çalışan anadolu klübü gibi yönetiliyoruzBunların kafasındaki en büyük plan muhtemelen pandamı nedeniyle lig oynanmaz yazın avrupa şampiyonası var boşa kasmayalım iş boka sarardı muhtemelen. Yoksa koca 3 ayda bir kulüp oyuncu satıp alamamasının mantıklı bir açıklaması yok.
renktaş gs sözleşmeli futbolcusu muyum neden oliyim saat ögle 2 deAkşamki maça konsantre olalım.
Sponsor hastaneye hediye edelim Akbabayı
limitimiz kaç onu bile bilmiyordurki apoYönetim Resmen Tezgaha Getirdi!!!!
-Mustafa Cengiz rahatsız zaten bu işlere karıştığını sanmıyorum.
- Abdurrahim Albayrak ın Ali Koç la ilişkileri araştırılmalı. Gerekirse Banka hesapları kontrol edilmeli.
-Bilerek transfer yapılmadı .
Sponsor hastaneye hediye edelim Akbabayı