Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisi kanat diyor Avrupadan anlık fırsatmış
1601808585129.webp

Adjustments.webp

Şu dakikadan sonra yapılacak bir şey yok

Şu kadro ile elimizden geleni yapalım
Kadro kalitesi yok bari FT kadro planlamasını doğru yaparsa, oyuncu değişikliklerinde uyumazsa yine idare ederiz.

Başak,Bjk aşırı kötü bu sene ilk 5 bile yapamazlar

TS ile şikeciler şampiyonluğun en büyük favorisi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kolpacı duyumcular nerde! Kolpa bir duyum patlatsınlarda keyfimiz yerine gelsin

Bu arada unutmadan Mhy'dan kendi adıma özür diliyorum. Demediğim şey kalmadı ama şimdi düşününce bu yönetim kim bilir arka planda ne saçma isteklerde bulundu, ne amatörlükler yaptı ki Terim için Erol Bulut'a gol sonrası yargı dağıtan bu adamı onun oyuncusu yapmaya itti.

Emre Kılınç nasıl elde kalmış hayret edici. Bu kadar saçmalığa rağmen bizi yine de seçmesi gözümde onu gördüğüm en büyük Cimbomlulardan biri yapıyor.

D’Avila olmasaydı Emre’de gelmezdi.
Mhy’a kim bilir ne yalanlar söylemiştir Apo beceriksizi.

Bunların kafasındaki en büyük plan muhtemelen pandamı nedeniyle lig oynanmaz yazın avrupa şampiyonası var boşa kasmayalım iş boka sarardı muhtemelen. Yoksa koca 3 ayda bir kulüp oyuncu satıp alamamasının mantıklı bir açıklaması yok.
bu sebeplerin hepsi amatörlük ve hepsi gerçektir. bu kadar hassassan planlamasını buna göre yaparsın. gelirsiz orta çaplı vizyonsuz kendi çarkını çevirmeye çalışan anadolu klübü gibi yönetiliyoruz

Yönetim Resmen Tezgaha Getirdi!!!!

-Mustafa Cengiz rahatsız zaten bu işlere karıştığını sanmıyorum.
- Abdurrahim Albayrak ın Ali Koç la ilişkileri araştırılmalı. Gerekirse Banka hesapları kontrol edilmeli.
-Bilerek transfer yapılmadı .
limitimiz kaç onu bile bilmiyordurki apo

rodop, ali naci, nevzat ve tüm gs muhabirleri dönemi 0 transfer haberiyle kapatıyor tutturdukları yok bu sene

Uefa ffp ile uğraşacağına direkt transfer cezası falan verseydi en azından kafamız rahat ederdi lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt