Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok sadece harcadığımız o da son sene sayesinde, Lincoln, Linderoth falan gelmişti.
8. olduğumuz sezon sonrası müthiş bir revizyonla kadroyu yenileyip şampiyon olmasaydık şu anda çok farklı bir durumda olurduk. FB'nin çöküşünün, bizim de şahlanmamızın başlangıcıydı o sezon. Ki o kadroyu kurarken nerdeyse para harcamadık bonservislere.

Sonrasında Aysal - Terim çatışması bizi mahvetti. Özellikle maddi manada. Lige ambargo koyacakken şimdi uğraştığımız şeylere bak. Neyse ki FB çapsız çıktı da bizim boşluğumuzu değerlendiremedi.

8. olduğumuz sezon sonrası müthiş bir revizyonla kadroyu yenileyip şampiyon olmasaydık şu anda çok farklı bir durumda olurduk. FB'nin çöküşünün, bizim de şahlanmamızın başlangıcıydı o sezon. Ki o kadroyu kurarken nerdeyse para harcamadık bonservislere.

Sonrasında Aysal - Terim çatışması bizi mahvetti. Özellikle maddi manada. Lige ambargo koyacakken şimdi uğraştığımız şeylere bak. Neyse ki FB çapsız çıktı da bizim o boşluğu değerlendiremedi.
Şöyle anlatayım. 8. olduğumuz sezon o yeni yapılanmadan daha çok para harcamıştık. Ha maaş bütçesi olarak fazlaydı ama.

Üstüne Arda'yı satmıştık.

Dursun bile rezil kadroya bir tepki oluşturdu , bizim yönetim geçen seneki rezaletten sonra kılını kıpırdatmadı.
Muhtemelen Fatih hoca olmasa , ligde şuan max 1 galibiyet , avrupadada elenmiş olabilirdik.

Dursun bile rezil kadroya bir tepki oluşturdu , bizim yönetim geçen seneki rezaletten sonra kılını kıpırdatmadı.
Muhtemelen Fatih hoca olmasa , ligde şuan max 1 galibiyet , avrupadada elenmiş olabilirdik.
Dursunun o harcadığı paralar yüzünden düştük bu duruma yalnız, 3 senede 150 m euro zarar edebilmek her babayiğitin harcı değildir. Bir ara gelirden çok zararımız vardı.

Dursunun o harcadığı paralar yüzünden düştük bu duruma yalnız, 3 senede 150 m euro zarar edebilmek her babayiğitin harcı değildir. Bir ara gelirden çok zararımız vardı.

O konuda hiçbir lafım yok.
Belhandaya verilen destan gibi sözleşme , Feghouliye verilen paralar rezalet.
Ama Dursun gibi bir herif bile birşeylerin farkına varabilmişken , bizimkiler 50 gün var daha diyip gevşek davranıyorlar.
Ona tepkim.

Walla ben bu yonetimden biktim!!! Her transfer donemi boyle olurmu kardesim, hep son gune kaliyor. Yeter

Moderatör tarafında düzenlendi:
O konuda hiçbir lafım yok.
Belhandaya verilen destan gibi sözleşme , Feghouliye verilen paralar rezalet.
Ama Dursun gibi bir herif bile birşeylerin farkına varabilmişken , bizimkiler 50 gün var daha diyip gevşek davranıyorlar.
Ona tepkim.
Reis Riva parasını harcadı orada. Kur 4ken 350 milyon geldi bir anda yaklaşık 100 m euro. Ha cepten de koyuyordu o ama o döneme kadar yapılan transferler ve sözleşmeler de faciaydı.

Serdar, Tolga, Eren, Sigdursun vs vs

bakalım transfer nöbetini sadece 1 oyuncu alabilerek kapatabilecekmiyiz . Bu adamlar 2-3 oyuncu kesinlikle alamaz zaten söyluyorlar satamadan alamayız diye boşta adamlarıda ikna edecek kabiliyetli yöneticimiz maalesef yok

Şöyle anlatayım. 8. olduğumuz sezon o yeni yapılanmadan daha çok para harcamıştık. Ha maaş bütçesi olarak fazlaydı ama.

Üstüne Arda'yı satmıştık.
Misimovic: 8.75
Stancu: 5
Cana: 4.5
Yekta: 3.75
Pino: 3
Culio: 2
Çağlar: 1.5

Toplam bonservis harcaması: 28.5 milyon euro

Kiralıklarla birlikte: 29.75 milyon euro.

Yaprak kımıldamayınca konu yine genel sohbet başlığına dönmüş mecbur.

Abv yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt