Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamıza Ronaldo messi kane de bruyneyi alalım da takıma top oynatsın lütfen. 3 yıldır oynanan bu boktan futboldan kurtulamıyacaz yoksa

Diagne sevicilerini bi sahneye alalım ve galatasarayın evladı ardacıları ( tek bunlar değil elbette ama göze batanlardan bir kaçı buna futbolcu yönetim teknik ekip )

Bugün maca sövüp saymaktan dilimizde tüy birakmayan Babel ve Adem 4-4-2 formasyonunda maca en önde baslasa bu mal Kasimpasa'yi sabaha kadar döve döve yenerdik. Diagne ve Falcao ceyrek forvet etmeyecek halde. Top atiyorsun gitmiyor, yarim yamalak ortalardan ne goller bulursun, araya ayak koymasan bile sahaya yürek koysan bu rezil rakibi yenersin.

Hocama bir regista Seri verseniz neler yapacak. Bir de bilmem ne liginden üç kuruşluk kanat gelirse uçarız.

İyi ki paramız yokta transfer yapmadık.

Aksi halde şu an ; ft , 5 milyona mensah en az o kadar da Seri'yi verdirecekti.
Birde en az 10 milyonda tetteh'i aldırirdi.

Böyle transfer yapmaktansa yapmamak daha iyi.
Birde şu çok para alan çöplerden kurtulsaydik tamamdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

bjk fb hâlâ transfer kovalıyor bu rezil yönetim ne oyuncu alabildi ne oyuncu satabildi. bu rezil yönetimle hiçbir yere varamayız acil olağanüstü kongre lazım.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mallar transfer yapacağız diye 7-8 milyon euroya satarlar marcao'yu.

Bu seneyi gözden çıkarıp yeni yönetim ve yeni hocayla bir planlama yapılmalı. Para edecek iki stoperi de iyi bağlantılarla güzel paralara satıp yeni bir takım kurmak lazım.

2BD97EC9-9D97-4CBC-A8B2-6CB897935A77.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt