Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderi ingilizler bile izliyormus. Transfer döneminin ta basinda 8 milyonumuz olsa basip alsaydik, o da fena degil seviyesinde performans gösterse, kendisini herhalde bir sene sonra 15e falan satardik.
moderi burda insanlık dısı elestirirler görev adamı öyle yıldızlasıp mac kazandıracak adam degil

Kulüp ekstra gelir sağlayacak, cebinden para koyacak adam gelmeden toparlayamaz. Ciddi çıkmaza girdik. Eldeki sözleşmelerden acil çıkmamız lazım, olur da yine Avrupa geliri elde edemezsek durum daha da vahimleşir.

bu senenin gelirleri arasında cl bonusu olmayacağı için sene sonundaki mali tablolar çok kötü olacak.

maalesef durumlar sıkıntılı.

Galatasarayin transfer yapmama nedeni limit ya da ffp değil ikisi de engel değil şu an. Kasada para yok ve bu beceriksiz yönetim bulamıyor birşey. Telles gitti her türlü kanat ve orta saha gelirdi istesen

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada fenerli arkadaslarıma bile söyledım istedigin kadroyu kur lig seyircisiz devam ettigi sürece büyük takımlar her maca eksi ve dezavantajlı baslayacaklar.

Geçen sene lig gittiği zaman yapacağımız o gençleşmeyi altyapıdaki hızlı ve teknik oyunculara şans vermeyi bir şekilde yapıp ligi feda etseydik bugün elimizde satma şansın yüksek ve ciddi seviyede maç yapmış oyunculara sahip olurduk. Biz ne yaptık Taylana 3 maç şans verip bir daha kadroya almadık.
88de 3 kere sekidikayı oyuna soktuk hata yaptı diye süre vermedik. 17 yaşındaki çocuklar oynayacak dedik o da mecburiyetten gaz alma lafıydı başka adam yoktu çünkü sonraki maç bırak yedeği adam kadroya giremedi.
El birliğiyle hocasından yönetimine takımın içine sıçıp nerede bir yaşlı gamsız lanet herif varsa ısrarla sarıldık. Ne oldu? Sezon sunu geldiğinde satmayı da bileceksin oldu.
Afedersin de marcao harici satabileceğin adam yok takımda ona gelen teklifte 10 milyon euro ne yapılsın çıkıp 20 milyonda cepten mi verelim. Aynı marcaoyu mart ayında milleti instagramdan stalklıyor diye itin götüne sokan da bizleriz yani.

Sen elindeki hiçbir oyuncuya şans verme. Forvette 3. adamın da sakatlanınca emre akbabayı oynatıp bir tane altyapısı deneme ama soran olursa satmayı da bilelim.
Kimi satacağız lan şu takımda kmi satacaktık hoca çıkıp açıklasın. Aynı durumdaki trabzon ne yaptı sokarım bu sene lige batıyoruz dedi gitti Uğurcan, Yusuf, Abdülkadiri takıma monte etti ilk maçlar sıçıp batırdılar kaleci kova gibi yedikçe yedi sonuç elinde 3 tane adamdan 50 milyon euroluk potansiyel ne sayesinde yapılanma. Biz ne yaptık.

Belhanda gitmesin yeri dolmaz. Ali yetenekli ama 3.lige gitsin oynasın. Lan 3.ligden gelen adamı oynatmıyorsun gönderdiğin adam 3.ligde.

Dha sene başı dedim kulüp kulüp olsa 1.lige yeni çıkmış ve yapılanmaya gidecek hayvan gibi oyuncuya ihtiyacı olan Samsunspor gibi kulüplere gider oyuncuyu pazarlar gelişimini izlerdi.
Pandemi döneminde Atalay vs. ne yaptığını bilen yoktu kulüpte.

Hoca boş almayı bıraksın biz yönetime gömeriz kendi muhteşem işler yapmış gibi suçu üzerinden atmaya çalışmasın

ben fenerin gereksiz abartıldığını vurguladim sadece.van persileri,nanileri,josefleri,volkan senleri,ozanlari ,seneleri vs alirken neler dendi ve bunlar iyi transferdi o donem icin gercekten ama simdi daha vasat ve genis kadro kurdular.mevzu bu.bizle kıyaslamıyorum,bizim ilk 11imize bile net 4 transfer lazimdi ama fatih hoca var basimizda.onlarda boyle biri yok

Evet insanlar idrak edemiyor bir de Fenerin beleşe transfer yaptığı söyleniyor. Adamlar gelirinin %50 fazlasını ayırdı transfere. 250 milyon zarar garanti sene sonunda ama işte bunu insanlara anlatamazsın. Bilanço oyunlarıyla çözerler.

100 milyon stadyum gelirinden yoksunuz boru değil.
11 Milyon Euro ha.

biz 13e brumayı diagneyi alıyorduk

hey gidi günler

fatih hocayı eleştirenler
6 gol yedi diye eleştirenler

klopp'a da aynı lafları söyleyin hadi
yüreğiniz yetiyorsa

net bir neden söyleyemem ama bunlar ibra edilmeyecek ve gidecekler bu yuzden para harcamak istemedıler ilk neden bu

ardından hoca ile aralarında bariz bir catısma var apo harici

ama eminim baska sebeblerde var bakın cok acık söylüyorum isteseler transfer yapardılar okadar iddialıyım görüşme dahi yapmıyorlar haftalardır kimseyle
Bu dediğin doğruysa adı ihanettir, beceriksizlik değil. Kulübe, hocaya ve taraftara ihanettir. Bu gerçekse hepsinin çoluğundan çocuğundan çıksın.

Ayrıca öyle bir şey varsa benim de aklımda tilkiler dolanmaya başlar. Yukarıdan bir yerlerden tehdit ile karışık telkin veya emir geldi de bu sene fenerin önünü açın mı dendi? Zaten bir ton transfer yaptılar nasıl yaptıkları belli değil, hangi oyuncuya ne maaş verdiler ne bonservis verdiler belli değil.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt