İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
DRAAAANSSSFEEEER
abv.
abv.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bak beyefendi bi de sinirlenip fenalaşmış ahahaha
Bi cevap alamadim adminler? Kufurun cezasi nedir? Alanya macina yetisirmiyim? @Keramettin TANRIVERDİ @Cihan Ağzıkara
Edeceğin şiddete bağlı rtaş sen bi et adminlrt karar verirBi cevap alamadim adminler? Kufurun cezasi nedir? Alanya macina yetisirmiyim? @Keramettin TANRIVERDİ @Cihan Ağzıkara
Bi dur nöbetden sonra bsyler olabilirBi cevap alamadim adminler? Kufurun cezasi nedir? Alanya macina yetisirmiyim? @Keramettin TANRIVERDİ @Cihan Ağzıkara
Ne teklifi daha yaGalatasaray, Roma'nın Marcao için yaptığı teklifi reddetti.
(Il Tempo)
Bi cevap alamadim adminler? Kufurun cezasi nedir? Alanya macina yetisirmiyim? @Keramettin TANRIVERDİ @Cihan Ağzıkara
Napacaz küfür başlığı açıp linkini apoya mı verecez hepimizi rahatça şikayet etmesi içinBi dur nöbetden sonra bsyler olabilir
Seviyesine gore. Gecmisin temizse 10 gun temizinden yersin.Bi cevap alamadim adminler? Kufurun cezasi nedir? Alanya macina yetisirmiyim? @Keramettin TANRIVERDİ @Cihan Ağzıkara
Kap aciklamasini gsc olarak yapariz ne güzelNapacaz küfür başlığı açıp linkini apoya mı verecez hepimizi rahatça şikayet etmesi için![]()
Reklamın iyisi kötüsü olmazKap aciklamasini gsc olarak yapariz ne güzel![]()
Seviyesine gore. Gecmisin temizse 10 gun temizinden yersin.
Agir kufur edersen 3 aya kadar yolu var.
Belki keramettin affi gelirse bilemem.
Sevap isleriz xdReklamın iyisi kötüsü olmaz))